Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khklgui

czy długotrwałe unierychomienie w łozkumoze powodowac..

Polecane posty

Gość khklgui

nadmierna prace jelit, bo lezałam 2 tygodnie nieruchomo [rawie w lozku, ateraz latam co 5 minut do kibla, i jak mi sie chce kupe to nie moge wytrzymac i musze szybko do kibelka leciec

Gość a_netkaa_a
a czemu tak dlugo lezalas w lozku??

Gość pitulaaaa
No to jak pyskujesz,to sama sobie odpowiadaj idiotko. I zasraj sie na amen nawet.

Gość a_netkaa_a
hola hola.....ja sie pytam grzecznie bo to moze miec zwiazek, wiec nie badz bezczelna...jak nie chcesz opini to po cholere zakladasz topik

bo byłam w ciązy i mi wody odeszły przewczesnie musiałam lezec!!moze byc?zadowolona?

Gość a_netkaa_a
to teraz se czekaj moze ci ktos odpowie ale watpie jak jestes zwyczajnie chamska

chamska, moze jestem, a Ty za to czarownica!bo zyczysz ludziom zle,pamietaj ze złe zyczenia do nas wracaja..

Gość a_netkaa_a
buahhaah czy ja ci napisalam ze ci zle zycze...napisalam ze jestes chamska bo jestes bo ja sie grzecznie ciebie zapytalam.......ktos inny ci napisal zebys sie zesrala na amen hahahha......a czarownica to chyba ty jestes, przeczytaj co piszesz buhahah ale pomysl zanim cos napiszesz...tyle...

Gość pitulaaaa
Ja ci życzylam żebys się zasrała,i podtrzymuję,bo jestes żałosna jak cholera jasna,albo i bardziej.

dobra ludzie, zamiast pomoc czlowiekowi to sie czepiacie, moze jestem chamska, ale wszytsko mnie boli, wrociłąm ledwo ze szpitala, moze nie mam humoru...

Gość raczej sądzę
że problemy z perystaltyką wiążą się z ciążą lub lekami które bierzesz na jej podczymanie....powinnaś więc o to pytac lekarza a nie laików na forum nie jestem i nie byłam nigdy w ciąży ale z tego co słyszałam to kobiety w ciąży często cierpią na zaparcia i zgagę co do osób unieruchomionych długotrwale przez chorobę, obłożnie chorych to faktycznie brak ruchu sprawia że mięśnie jelit nie pracują prawidłowo i mogą ppojawiac sie zaparcia naprzemiennie z biegunkami każda forma ruchu, nawet zwykły spacer usprawnia mięśnie brzucha a te stymulują ruchy jelit i przesuwanie sie treści w jelitach

Gość uuuuuuuuuuuu hmmmmmm
"bierzesz na jej podczymanie....powinnaś więc o to pytac lekarza a nie laików na forum:" ?? chyba PODTRZYMANIE :o

Gość raczej sądzę
zbyt dużo godzin na kafę i zaczynam pisac fonetycznie