Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brauun

uzywacie depilatorow?

Polecane posty

Gość brauun

witam,dziewczyny czym depilujecie np.nogi.depilatorem czy jednorazowka?

Gość Atena 03
Uzywalam ale wloski mi wrastaly w skore...i gole maszynka

Gość brauun
atena03-no wlasnie tego sie obawiam,bo slyszalam,ze wlosy po depilatorze lubia wrastac.,chociaz podobno piling i szorowanie gabka nog ma pomoc im wyrosnac spod skory.dziekuje za odpowiedz

Gość Atena 03
Ja uzywam peelingow,szorstkej gabki a depilator i tak nie pomaga...plastry tez sa do bani!!!wiec maszynka zostaje..

Gość zetowiczka
ja uzywam depilatora i jestem bardzo zadowolona. a moze sproboj kremu przeciw wzrastaniu wloskow?

ja używam depilatora juz ok 2-3lat. włoski wrastaja,ale na poczatku ;D jakos teraz tego nie zauważam..tylko siedzenie z depilatorem jest takie mozolne i tak długo trwa,ze szok ;D pamietam jak pierwszy raz depilowałam to normalnie łzy mi same z bólu leciały :P heh a jak nie mam czasu to oczywiscie maszynka gole :)

Gość brauun
ja uzywam od 2 mies.pierwszy raz byl straszny,nie pomoglo nawet chlodzenie nog przed.teraz nie boli ale obawiam sie ze beda wloski wrastac,a jest na to krem tzn.zeby nie wrastaly?

Gość Atena 03
Ja tez mam browna ,uzywalam go przez dwa lata ale itak walczylam z wrastaniem wloskow..wkurzylam sie i nie uzywam tego gowna... A macie dziwczyny inne propozycje golenia nog???

Gość brauun
ja przed depilatorem golilam tradycyjnie maszynka no ale codziennie to robilama,a chcialam zeby efekty byly dluzej no i kupilam sobie WOSK,koszmar!po pierwsze wole 1000 razy uzyc depilatora bo mniej boli,a po drugie nie mialam wprawy,wloski zostawaly musialam stale poprawiac,o nie to nie dla mnie.probowalam tez kremow ale te rowniez byly nieskuteczne i musialam poprawiac maszynka.tak wiec dopoki nie wymysli ktos jakiejs super metody zostaje przy depilatorze.narazie wloski nie wrastaja i oby juz tak zostalo;)

ja używam philips beauty satinelle( taki biało-pomarańczowy) :D brauun:wiesz co...te kremy to raczej nie działają...tak samo jak kremy do depilacji,takie niby super,a i tak maszynką trzeba poprawiac...Jeżeli Ci teraz włoski nie wrastają to nie masz się czego obawiac :) nie powinny wrastac..,no może jakiś poedyńczy włosek :) z woskiem to ja też miałam historie :) hehe trzeba naprawde vbyc wprawionym żeby dobrze sobie nim zrobic...mój efekt by ł taki ze byłam cała oblepiona w tym wosku a włoski tam gdzie były tam zostały,hehe. a przez ile macie ten efekt\"gładkich nóg\" po depilatorze..? bo szczerze to powiem ze u mnie to nie jest jakiś długi czas...przeważnie kilka dni,fakt włoski są cieńsze...w tych reklamach to czasem mówia ze efekt utrzymuje sie ok 2 tyg...aż mi się wierzyc nie chce...no ale może komuś tak sie utrzymuje... :D ;)

Gość brauun
martusia17-ja mam braun silkepil xelle.musze depilowac tez czesto,bo co 4 dni srednio.troche sie zawiodlam,bo reklamuja go w ulotce,ze efekt bedzie do 4 tyg:P ale nie wieze aby kiedys tak bylo u mnie...

dziewczyny a mi wrastaja wloskipo depilacji!blagam pomozcie co mam zrobic?

Gość magdzik88001
Mi też bardzo wrastają;/ Nie tylko kilkumilimetrowe włosy pod skórą ale jeszcze mam pełno czarnych kropek;/

jak wrastaja to trzeba podczas kapieli nogi myc szorstką gąbką...ale nie od razu po depitacji tylko tak 1-2 dzień po ;)mysle ze powinno byc dobrze ;] a włoski wrastaja bo jak wyrywamy je to odrastają juz cieńsze i słabsze i jest im ciężko sie przez skórę \'przebic\" :P