Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje

nie czuję potrzeby współżycia z mężem - wypowiadajcie się!!!

Polecane posty

Gość co się dzieje

witam wszystkim. Jestem 30-letnią kobietą. Mam 3,5 letnią córeczkę i od4 lat jestem mężatką. Czuję tak jakby się coś wypaliło w moim związku. Nie wiem co jest!!! Sttrasznie martwie się o to bo nie czuję potzreby zbliżenia z męże. Oczekuje ode mnie częstego współżycia a ja nie potrawfie mu tego dać. Kłócimy się często o to i dlatego też nasz związek przechodzi poważny kryzys - nie pierwsz zersztą raz.

Gość tez ma czasem ten problem
z narzeczonym i też tak czasem sie czuje ze mi sie nie chce. czasem by zrobić mu przyjemność na początku trochę sie zmuszam a po chwili pieszczot ochota sama przychodzi jednak kocham go mocno i jego dotyk i czułości na mnie działają. jak naprawdę nie mam ochoty to mu to mowie tłumacze co jest, czasem rozmowa pomaga też, i albo uprawiamy seks albo nie to zależy co razem \"ustalimy\". ogólnie myślenie o seksie w ciągu dnia jak go nie widzę tez mi pomaga by później mieć na niego ochotę. i sadze tez ze nie ma znaczenia ze masz już dzieci czy ze jesteście długo z związku itp ważne jest byście sobie często mówili co czujecie czego oczekujecie od siebie nawzajem. bo nie można być samolubnym i odmawiać partnerowi przyjemności. myślę ze twoje uczucie do męża nie zmieniły się tylko brak wam kontaktu takiego emocjonalnego, rozmów. spędzanie razem czasu. spróbuj coś z tym robić i życzę powodzenia w ratowaniu związku, bo warto na pewno nadal dużo Was łączy:))

Gość odpowiem...........
Ja też tak mam, jako 30 letnia kobieta, dość energiczna i pełna werwy w życiu erotycznym czuje się emerytką - dlaczego ??? nie mam pojęcia. Dodam, że inni faceci też mnie nie interesują i jak dla mnie sex mógły nie istnieć (choć bardzo chciałabym to zmienić)

Gość ....co sie dzieje
a to sie dzieje ze masz w zlym stanie narzady pluciowe nie funkcjonuja jak potrzeba i dleto nie masz checi na sex... a jesli maz chce to rob mu laske i bedzie good.

odpowiem........... to do ciebie, a nie masz chęci na orgazm na te cudowne uczucie odlotu;)) ja w seksie z moim partnerem mam go praktycznie zawsze, chyba ze mam tam jakiś dyskomfort to wtedy są problemy ale to sie zdarza raz na 2 miesiące lub rzadziej

Gość wiesz czemu tak
odpowiem...........\ jest bo w srodku ciala jestes emerytka sam sobie odp. co ze na zewnatrz wyglada sie stosunkowo mlodo jak dusza jest stara...

Gość a nie zauwazyliscie
Panie ze z wiekiem orgazmy i przyjemnosc jest mniejsza slabnie a ja ma 30 lat i doznania ma ciagle takie same intensywne mocne...

a zresztą kobiety nabierzcie chęci i zbadajcie same siebie ręka ze tak powiem co wam tam nie pasuje a co jest ok i powiedzcie partnerowi chce tu i tu tak i tak tylko wtedy da sie coś z tym zrobić , wtedy przyjemność powinna i na pewno sie pojawi, chęci tez. bo nagroda jest nie tylko orgazm, ale i harmonijny związek, bo nie ma co sie oszukiwać seks w związkach był, jest i musi być ma dać przyjemność i poczucie bliskości a miedzy innymi o to chodzi