Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszkaaaaaaaaaaaa

Byłam na badaniach....

Polecane posty

tzn te wszystkie odczynniki, glukoza i hiv. chociaz nie mialam w zyciu jakis "ryzykownych" zachowan to wyniku tego ostatniego najbardziej sie obawiam, bo przeciez dentysta, kosmetyczka... cala jestem w stresie sama nie wiem dlaczego...

Gość ssjss
glupia jestes czym sie denerwujesz

nic sie nie denerwuj napewno bedzie wszystko oki:) nie jest głupia rozne przypadki sie w zyciu zdazaja....

Gość pamiętaj o cytomegalii
i toksoplazmozie, niestety nie każdy lekarz na nie kieruje

cytomegalie, toksoplazmoze zrobilam, do tego co miesiac krew i mocz ale to badanie na hiv powaznie mnie stresuje sama nie wiem czemu :((

Uszy do góry, każdego chyba to badanie stresuje. Niby nie podjemuje ryzykownego seksu, ale jednak tu można sie zarazić, tam itd. Nie masz się czego bać :). Wyniki pewnie będziesz miała bardzo szybko :) Ja robiłam i na drugi dzien już miałam wyniki :) To dobrze, że robisz, pomyśl sobie, że to dla maleństwa :)

dzis odebralam te wyniki i jestem zdrowa, teraz nie wiem sama czego tak sie balam, bo niby nigdy nic ale jednak strach byl, teraz juz na szczescie po. :)

Gość strach jest naturalny
ja tez nie mialam ryzykownych zachowan (no moze oprocz zrobienia tatuazu) i piatek odebralam wyniki na nosicielstwo... czekajac 1 dzien na wyniki mysli sie o najgorszym, przypomina cale zycie... na szczescie mam negatywa, w koncu moge przestac myslec o tym :)

Gość lalalalalalalalallalaa
dziś rano miałam robione te wszystkie badania. Niestety wysyłają je gdzieś i cały komplet wyników (a będzie ich sporo) odbiorę dopiero w przyszły poniedziałek :( Niby nie mam czego, ale też się boję wyników na HIV.

Gość czy można
czy mozna zajśc w ciaze tylko dlatego ze na majstkach została sperma ale bez wprowadzania człona ko pochwy?