Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co tu zrobic

Czemu nie mam wogóle ochoty na sex ?

Polecane posty

Gość i co tu zrobic

Jestesmy razem juz prawie 4 lata... z poczatku bylo super... codziennie nawet i po 2 razy dziennie i tak prawie przez 1, 5 roku potem on musial wyjezdzac (lacznie to trwalo jakis rok z kawalkiem). i potem byly klotnie i takie rozne podejrzenia ze ma inna kobiete na boku .... a teraz :( wogole nie wiem co sie ze mna dzieje :( od pol roku wogole nie mam ochoty na seks...zero nic mnie nie rusza :( Nie wiem co moze byc ta przyczyna ... W sumie to tez widujemy sie co tydzien i to na weekendy ..ale zamieszkamy juz niedlugo razem od czerwca..ale nawet w ten weekend jak jestesmy razem to nie mam ochoty :( czemu ? czy jest ktos co mial podobnie?

Gość taki se
moja żona hehe

Gość i co tu zrobic
i jak wytrzymales?

Gość a właśnie że tak
hmm... ja miałam tak że nie chciałam z moim ale za to cały czas marzyłam o innych ;) hehe

Gość taki se
nie wytrzymałem - kochankę znalazłem w końcu (i proszę tutaj bez jakiś sądów ostatecznych nad moją osobą)

Gość i co tu zrobic
taki se... ale powaznie mowisz? ze znalazles kochanke? a ile czasu nie wspolzyliscie? W tym problem ze ja nie chce innych.

Gość i co tu zrobic
zmiany tzn?

Gość taki se
to bardziej złożone było niż tylko brak a psuło się przez parę lat

Gość i co tu zrobic
a u nas bylo tak ze ja go podejrzewalam o kogos (chociaz wtedy jeszcze normalnie wspolzylismy ) bo jakies nowe dziewczyny w telefonie i roznwe dziwne sms ...takie ekhem ...nno w sumie jednoznaczne...on jakby podrywal...wiec sie troche zrazilam do jego osoby i zaczelo sie psuc i chcialam zakonczyc ten zwiazek jednak on na to nie pozwolił ...noi tak zostalo ze jestesmy razme...

Gość i co tu zrobic
nie chce nowego ... pozatym ten co go mam teraz jest idealny :) takiego drugiego pod moj gust dopasowanego jeszcze nigdy nie spotkalam ... i chcialam zaznaczyc ze on jest moim pierwszym partnerem seksualnym

Gość taki se
no to będziesz cierpieć a on z tobą i w końcu sobie inną znajdzie skoro już smsy takie piszę więc lepiej zaoszczędź sobie czasu i bólu i nie zamieszkujcie razem

Gość to po co razem mieszkać
to nic nie pomoże, tylko będziecie się męczyć ze sobą :O

Gość i co tu zrobic
no tak tylko dlaczego ja wogole nie mam ochoty na sex zaczyn a mnie to juz denerwowac !!!! co polecacie?jakies metody ?

Gość i co tu zrobic
nie ma zwiazku nie ma seksu? to co mam sie na zakonnice udac?

Gość ja tez już nie mam
ochoty albo bardzo zadko, też jestesmy razem juz prawie 4 lata, chyba coś się niestety juz skonczyło i myślę o zakończeniu tego związku, smutne ale prawdziwe.

Gość i co tu zrobic
no ale nie na seksie zycie polega ! sa osoby ktore sa w zwiazku nie uprawiajac seksu... to sie chyba milosc platoniczna nazywa? On ma mnie a ja jego a seks jest dopelnieniem tego zwiazku

Gość ja tez już nie mam
sex jest ważny i nie ma co tego ukrywać ani się oszukiwać niestety

Gość plaska deska ....
no to jest kurwa ze mna nie tak? napewno nie chodzi o to ze mnie nie podnieca! lubie z nim byc przyutlac sie lezec..narazie tyle.. i dalej mu stoi na moj widok:D