edyta144 0 Napisano Maj 14, 2008 hejka:) mam -pytanie kolejne gdy upaawia sie sex w dzien czy dwa przed miesiaczka spodziewana i ma sie cykle mniej wiecej regularne co 27-29dni to jest to dzien bezplodny?? i moje drugie pytanie czy jesli uprawiam sex dzien przed miesiaczka zalozmy ze ez zabezpieczenia a na drugi dzien dostaje okres czy to znak ze napewno sie nie jest w ciazy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plisowanka anja Napisano Maj 14, 2008 okres moze byc podczas ciazy do 6 m-ca i jest on normalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Maj 14, 2008 Guzik prawda. Nie ma okresu w ciąży, bo jest to technicznie niemożliwe. Wiesz, na czym polega zajście w ciążę i czym jest miesiączka? Nie rób dziewczynie wody z mózgu. Edyta, zobacz, co piszesz: mniej więcej regularne, dzień czy dwa. Zatem mniej więcej nie zajdziesz w ciążę, ale czy na pewno, kto wie? - taki kalendarzyk nic Ci nie da. Owulacja jest nie któregoś dnia od początku cyklu, tylko na 12-16 dni przed końcem cyklu. A jeśli w tym cyklu zdarzyło się coś, co przesunęło Ci drugą fazę o 10 dni? Tego nie wiesz, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plisowanka anja Napisano Maj 14, 2008 nomina , okres mozna miec w ciazy ,poczytajo tym na forach , wystarczy ze w gooogle wpiszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Maj 14, 2008 Bzdura, nie czytaj głupot w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abstrakcjonistka 0 Napisano Maj 14, 2008 nomina..ja sama byłam w ciąży i miałam okres, tzn palmienia, wiec okres jest możliwy, autorko, podbno przed okresem i po jajeczkowanie jest slabe a nawet jejgo brak wiec zajść w ciąze nie można , ale pewnie to zależy od oraganizmu , bo wiadomo każda z nas jest inna i trudno tu jednoznacznie powiedzieć lepiej stosować jakoś antykoncepcje lub poprostu prezerwatywy, wówaczas napewno nie zajdzięsz w ciąże a o porade idz do ginekologa, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Maj 14, 2008 Abstrakcjonistko, zauważ, co mówisz: plamienie miałaś, nie okres. Subtelna różnica, nieprawdaż :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagoskoa Napisano Maj 14, 2008 abstrakcjonistka- jesli moge zapytac... ile dni trwał u ciebie ten okres w ciazy i do którego miesiaca to mialas i czy mialas silne boleci brzucha przy tym okresie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abstrakcjonistka 0 Napisano Maj 14, 2008 jest to róznica , bo tak mi powiedział lekarz a ja przez ten czas myślałam że to okres, bo akurat wtedy mialam taki, kilka kropel na dzień...pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach