Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczątko87

jak myślicie o co mu chodziło??

Polecane posty

mój chłopak powiedział mi wczoraj że nie chce i nie będzie się ze mną kochał codziennie(mimo iż ja zawsze tego pragnę) ponieważ seks nie jest dowodem miłości a on mnie strasznie kocha więc nie będzie tego robił często a wręcz nawet rzadko czy ktoś to pojmuje????!!!!!

hmmm...tak sobie tu czytam i Twoje posty i doszłam do wniosku, ze jesteście niedojrzali...:o

Gość
kaczątko87 => nie staje mu za często :P

Gość chce ci delikatnie
dać do zrozumienia że jest facetem o koegzystencji zimnego makaronu, i tyle w nim ognia co w zdechłej makreli. Kopnij go w jaja aż się posra i znajdź sobie chłopa a nie trki od kaleson

ale on powiedział że nie chce być ze mną tylko dla seksu dlatego woli się hamować

Gość nie podniecasz go
proste

Gość bo jest zboczeńcem
którego to podnieca

Gość bo jest zboczeńcem
albo go to rajcuje

z mojego doświadczenia - i nie chce Cię straszyć - ale zauważyłam, ze jak facet zaczyna unikac seksu to zaczyna sie w zwiazku coś pier...ć. Dwukrotnie potwierdzone przez życie - ale moje życie ;)

"ale on powiedział że nie chce być ze mną tylko dla seksu dlatego woli się hamować" -- zwróć uwagę na "TYLKO DLA SEKSU" czyli ma wyrzuty sumienia, ze za malo czuje... :(

seks w zwiazku ma być dopełnieniem miłości... a może on nie jest pewien czy on coś dopełnia... co innego jak facet jest zmęczony po n godzinach pracy i nie chce sie kochać ale z takim tekstem,,, :o

Gość zasmuconyyyyyyyyyyyyyyyy
jestes lala do posuwania

no właśnie nie jest - może on nie chce jej krzywdzić, żeby mu nie wykrzyczała, ze ją wykorzystał ... kACZąTKO - rozmowa we dwoje, rozmowa we dwoje...szczerość i rozmowa we dwoje bo Wam chyba szczerości brakuje...

Gość zasmuconyyyyyyyyyyyyyyyy
to po co z nia jest moglby przynajmniej ja podymac

zasmuconyyy ---> według Twoich kategorii to moze jest brzydka i za inteligentna, bo przecież intelekt nieptrzebny :O

Gość ja jestem tu i tam
moze on ma taki temperament ze nie chce codziennie, nie dziwie mu sie wiec taki glupi powod podal zamiast wprost powiedziec ze on tak czesto nie chce moze mysli ze jakby powiedzial ze to dla niego za czesto to pomyslisz sobie ze jest malo meski, bo taki stereotyp jest ze facet zawsze moze