Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoskoa

krew w moczu- pytanie

Polecane posty

Gość jagoskoa
pur blanca , zrobiłas 5 testów ,wyszły neg. to raczej sie niepomyliły NIE JESTES W CIAZY a teraz mi odpowiedzcie czy powtórzyc test po okresie?

Ja ci już powiedziałam, na drugim topiku. Po co skoro dzisiaj wyszedł negatywnie i jeszcze dostałaś okres. Nie ma sesnu. Jeśli tak bardzo się martwisz idź na test z krwi i tyle. Ale powtarzanie X razy testów, nie zmieni raczej ich wyniku.

Gość jagoskoa
hmm bo tu mi pisały ze w ciazy okres jest nieraz .. i ze ten okres jest normalny

Przeczytaj jeszcze raz wątek. Nie jest normalny. To tylko plamienie związane ze zmianą poziomu hormonów (czasem niebezpieczne, bo grożące poronieniem).

Wiesz, co błagam cię, przestań czytac forum. Ani ja, ani żadna z moich koleżanek, ani żadna ze znanych mi osób nie miała okresu w ciąży. Miały krwawienie i każda z nich lądowała po tym w szpitalu, albo dostawała leki. To nie jest normalne.

JA miałam plamienie w 27 tygodniu ciąży i od razu skierowali mnie do szpitala.Na szczescie wszystko było ok. Śieszy mnie zatem fakt,jak któraś tu napisała że jakaś jej znajoma miała okres do samego końca ciąży..Skąd Wy takie farmazony bierzecie?

pur blanca Nie wiem czy zwróciłaś uwage,link który podałaś jest do forum,które nosi nazwe "forum ginekologivzne" ale zazwyczaj odpowiedzi udzielaja tam osoby postronne,nie mające z medycyną nic wspólnego.

Gość pur blancca
*andzia* to dobrze ze z twoja ciaza wszystko było potem juz ok, a ja naprawde duzo przypadków czytalam , a nawet ostatnio kuzynka mi powiedziala , ze po stosunku po którym doszło do zaplodnienia , jeszcze jeden okres ma prawo sie pojawic , i jest on normalny , np. tydzien temu kochalam sie z chlopakiem a za tydzien ma przyjsc okres , toon przyjdzie tak czy siak nawet gdy bylo zaplodnienie

pur blancca Jeśli jakimś cudem doszło do zapłodnienia na tydzień przed okresem to już go na pewno mieć nie będziesz! Nie wiem czy Ty w ogole orientujesz się z czego się bierze krew miesiączkowa...To nie jest tak,że mamy tam taki sobie zbiorniczek,który się opróznia co miesiąć... Okres to nic innego jak złuszczająca się wyściółka macicy,która nie doczekała sięzagnieżdzenia zarodka.Jeśli jednak zarodek się zagnieździł,to wyściółka się już nie złuszczy. A jeśli się złuszczy razem z zagnieżdżonym zarodkiem,to ma miejsce poronienie.

Gość pur blancca
na tych forach co czytalam były naprawde szokujące sytuacje poprostu szock!!!!!!! kobieta była w 9 mies ciazy i ,,, NIEWIEDZIALA O TYM bo miala okres , a tak była gruba...

pur blancca Czytajac Twoje wypowiedzi mam wrażnie że nie masz więcej niż 15 lat... :/

Gość pur blancca
17 mam :( pytam sie bo na forach czytalam ze okres w ciazy jest mozliwy u co drugiej kobiety

pur blancca A może zamiast czytać na forach poszłabyś do ginekologa i u niego zasięgnęła rady i opinii? Z pewnością rozwiał by wszystkie te bzdury których się naczytałaś. Tu już któraś z Pań napisała że ma mnóstwo koleżanek które były w ciąży i żadna nie miała okresu w ciąży. Ja również mam wiele koleżanek,znajomych itd które w ciąży nie mikały okresu.I dla mnie okres w ciąży to kompletna bzdura.Plamienie-tak,ale nie okres!

Gość pur blancca
tak samo znajoma mojej mamy tez miala okres do 3 miesiaca ciazy,i niewiedziala o ciazy i brała tabsy anty.

Gość pur blancca
a jak jej lekarz powiedział ze to 3 miesiac to była w szoku bo miala okres

Gość kkakkaa
jezeli tak bardzo wierzysz w ciaze szukaj poloznika bo napewno niedługo urodzisz :) wiara czyni cuda :)

Dobra, poddaję się! Tak, Pur Blanko, masz rację! Okres ma się do 14 miesiąca ciąży :O! I najgorzej jest pod koniec czwartego trymestru - leje się z Ciebie nawet dwa tygodnie. Ale to dlatego, że dziecko ząbkuje, przegryza pęcherz płodowy i wgryza Ci się w macicę! A przy cesarce skalpel tak stymuluje jajniki, że masz kilkanaście jajeczek naraz w trakcie porodu, dlatego kobiety po cc nie mogą potem zajść w drugą ciążę! Blanko, powinnaś zmienić nick na Tabula Rasa. Przebiłaś Zochę, która sobie depilowała macicię :O!

Nomina a była taka Zocha? Kochana dziękuję ci, popłakałam się ze śmiechu :D A jak ona to robiła :D hehehehehe. Blancca już ci wytłumaczyłam działanie tabletek i powód dlaczego koleżanka nie mogła wiedzieć. Ale widać nie czytasz tego co ci odpisujemy tylko bardziej wierzysz w te brednie z innego forum. Koszmar. Poczytaj proszę cię na temat własnej fzijologii, działania tabletek antykoncepcyjnych i idź do ginekologa, niech on ci powie co i jak. Bo chyba jesteś niewyuczalna. Ale tak myslałam, że masz mniej więcej tyle lat. Niestety część młodych ludzi cechuje się wtórnym analfabetyzmem, na nieszczęście, mimo iż nie skończyłaś jeszcze szkoły, ty na niego cierpisz.

Była, była, bodaj na Antykoncepcji. "Wydepilowałam sobie macicę" się to nazywało. Do dziś krąży jako Kafeteryjna anegdota. Poszperaj w wyszukiwarce, bo warto :D.

Już szukam :D Akurat antykoncepcję odwiedzam rzadko, bo nerwowo nie wytrzymuje niektórych osób :D I tego że tysiąc razy się coś tłumaczy a tu nic nie dociera.

Też nie mogę, dziwne, był. Rzucę hasło na Antykoncepcji.

Gość pur blancca
czytam czytam wasze wypowiedzi , zadaje wam pytania bo niewiem , a co do tej zoski od depilacji macicy to powiem wam tak.... skoro depilacja macicy jest mozliwa to okres w ciazy tym bardziej