Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoskoa

krew w moczu -pytanie

Polecane posty

Gość jagoskoa

mam pytanie , dzis po wstaniu z łóżka rano zrobiłam test ciazowy, wiec pobralam troszke moczu ale w moczu była krew bo dostalam dzis rano okres , czy krew w moczu moze zmylic wynik???

Gość jagoskoa
wynik testu wyszedł negatywny

Gość jagoskoa
tej krwi w moczu było niewiele ale potem jak buchła krew a brzuch mnie boli bardzo masakra

Gość pur blancca
a ja tez mam pytanie, ostatni stosunek odbyłam 8 tygodni temu , zrobiłam 5 testów ciazowych , wyszły negatywne, pierwszy test zrobiłam w dniu spodziewanej@ a nastepne co pare dni , kazdy raniutko, czy mozliwa ciaza?

Gość oddziałowa 1277
po co robiłas test skoro okres dostałas ?

Gość oddziałowa 1277
pur blanca , nie jestes w ciazy , a okresu nie masz do tej pory czy mialas?

Gość jagoskoa
powtórzyc test jak mi sie okres skonczy?

Gość pur blancca
okresy miałam normalne po tym stosunku

Pur blanca to przecież jakaś obsesja. Też nie jesteś w ciąży. A najlpeiej to zrób test z krwi, który też wykaże pewnie brak ciąży i wybierz się do ginekologa, który tez to potwierdzi.

Gość jagoskoa
okokokoko, wiesz co , chce powtórzyc test bo czytalam tu na kafe ze moze byc okres w ciazy nawet do 6 miesiaca

Gość pur blancca
mam objawy ciazy , a dzis dostalam okres godzine temu i brzuch mnie boli bardzo , a przy ciazy ponoc boli

Gość milka_0
Hej ja tez nie miałam okresu az dwa miesiące.Robiłam dwa testy i były negatywne.Po czym poszłam do lekarza i okazało się ze to wina hormonów-nie jestem w ciązy i dostałam tabletki na uregulowanie

Co wy za brednie wypisujecie. Okresu w ciąży nie można mieć. Jest to zluszczanie się nabłonka w macicy, po tym jak nie zagnieździ się w nim jajeczko. Jeśli miałabyś orkes to byś poroniła. Krawien ie w ciąży, żadne nie jest dobrym objawem, więc nie czytaj takich bzdur. Pur blancca to chyba ciąża urojona. Brzuch boli tez przy okresie, więc nie kombinuj.

Gość pur blancca
milka_o a jakie testy robiłas? jak sie nazywały ? ja okresy mialam normalnie po tym stosunku okokoko poczytaj na forach , kobiety miały okres do 6 miesiaca

Poczytaj na forum, dużo ludzi widziało UFO, dużo ludzi wierzy w duchy, wiele osób miało kontakty z bogiem i inne bajki. Ja wierzę w literaturę naukową, a nie w bzdury które wypisują laski na forach. Jakby karmić się tą widzą, to człowiek nigdy nie zaszedł by tak dlaeko, bo wierzył by nadal w gusła i zabobony i nimi kierował się w życiu. Idź do ginekologa, niech ci trochę poopowiada o twojej fizjologii, i powie ci że nie jesteś w ciąży.

Gość pur blancca
okokoko na forach jest sporo przypadków ze kobiety mialy okresy w ciazy

Gość kili
Wcale nie, ostatnio lekarz powiedział mi że we wczesnej ciąży zdarzają się takie zawirowania i może pojawić się krwawienie

OKRESU W CIĄŻY NIE MOŻNA MIEĆ. Co najwyżej miały krwawienia, a każde krwawienie jest potencjalnym ryzykiem dla dziecka. Zrozum to i radzę nie czytać więcej for. PS> Ile wy macie lat?

Gość kili
przecież pisze że krwawienie a nie okres

Kili owszem może, ale najczęściej jest ono groźne, praktycznie każda kobieta tutaj która miała krwawienie w ciązy, czy na początku czy później, była lub jest pod pilniejszą obserwacją lekarzy i najczęsciej przyjmuje leki na podtrzymanie.

Gość pur blancca
cos wam opowiem , moja mama ma znajoma , ta znajoma ma 28 lat i gdy była w ciazy (trzecie dziecko) to sie dowiuedziala dopiero w 3 miesiacu , bo mówiła ze okres miala , a co najgorsze ona wpadła biorąc tabsy novyonette, i te tabsy brała bedac w ciazy, bo myslała ze nie jest , okresy miala dwu-dniowe , bo gdy zaczeła brac te tabsy to miala okres 2 dni tylko

Znajoma mojej znajomej znajomej, ehhh. Po pierwsze koleżanko, czy ty wiesz, w trakcie brania tabletek też nie ma normalnej miesiączki, bo nie ma owulacji, jest krwawienie z odstawienia. Dlatego ta koleżanka mogła nic nie wiedzieć.

Ale co do ciebie to nie wiem za bardzo o co ci chodzi z tą ciążą. 5 testów negatywnych, okresy itd. Daj spokój, uspokój się i tyle.

Gość pur blancca
okokoko ona nieodstawiala tabletek , brała je tak jak jej zalecił lekarz, synek urodzil sie z wadą wzroku a tak pozatym to ok JAK TO , ? NIE MA OWULACJI PRZY TABSACH?

O nie, Wiesz co ty się lepiej doucz. A tabletek wiem, że nie odstawiła, ale 7 dniowa przerwa to właśnie odstawienie. Jeśli już się na jakiś temat wypowiadasz, to radziłabym pogłębienie swojej wiedzy w danym temacie.

Gość pur blancca
OKOKOKO , CZYLI JAK SIE BIERZE TABSY TO TRZEBA ROBIC PRZERWY 7 DNIOWE?