Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy dyskutant

Jak miło i zdrowo spędzic wieczorek, czekam na propozycje

Polecane posty

Gość nowy dyskutant
Już jestem. Z wiadrem to zły, bo mam same nowe różowiutkie wiaderka, jak wrócą i zobaczą, że zniszczone, to co powiem? a i nie trzeba się mnie brzydzić, na koniec umyję pośladki, ale jeszcze teraz nie warto :o

to obsrany będziesz tak siedział na tym różowym wiadrze pełnym goowna ?! :o póki ciepłe to jeszcze wytrzymasz ale..............

Gość nowy dyskutant
najgorzej, że w domu same mydła w płynie, nie ma porządnego szarego mydła, a nie wiem, czt te dobrze domyje...

no chyba nie bedzie robil pozdro konkurencji :D ale jak ona sie o tym wiadrze dowie to tez nie bedzie wesolo ;-)

Gość nowy dyskutant
kurna, juz się męczę od piętnastej, ile jeszcze to potrwa? he-he, wolnośc za taką cenę...ale nie żałuję...a najgorzej, że pobrudziłem taki różowy ręczniczek, kurna, jak ukryć te brązowe smugi???????

Gość kiksa
wypic sobie piwko;)

Gość nowy dyskutant
co mam powiedzieć, jestem bardzo biedny.....matka, gruba żona, dwie ciotki stare panny wszyscy mieszkamy razem w dwóch pokojach i pierwszy raz wyjechały!!

Gość nowy dyskutant
zoatawiły mi 20 zł, oprócz tego są ziemniaki, jajka, kurna! Nie, żonka jest ruda, nawet tam ma rudo jak lis!

o ja pieerdole to ja cie podziwiam zes ty sie jeszcze nie powiesil chlopie :O

a ja juz rozkminiłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🖐️ :classic_cool: twoje baby dały ci celowo cos na tą sraczke, bys sie z domu nie mógł ruszyc tylko bys na sraczu siedział :D A one poszły na impreze :classic_cool:

Tylko 2 dyszki?? To nawet do knajpki nie możesz isc:O A nie masz tam jakiejś "miłej" sasiadki??

Gość nowy dyskutant
stało się coś strasznego :( zasłabłem i przerażony dzwoniłem na pogotowie, ale nie przyjęli mnie do szpitala. Tak myślę, że te 20 zł to śmiało mi wystarczy, nie dam rady jeść...ech. Kochani, ja mam źle. Baby trzymają mnie krótko. Z żonką nie jestem w stanie uprawiać seksu, tak jej nie cierpię, a ona o to ma pretensje , ciąga mnie, bije O znowu, k....

ej sa takie preparaty na sraczke pepto-bismol czy cus (moze u Was sie inaczej nazywa), taki rozowy plyn, te 2 dychy powinny ci styknac, nie?