Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

Nie spotkałaś takiego, który by podziwiał TWOJĄ pewność siebie a jednocześnie nie dał SOBĄ pomiatać? szukanie NIE.

Gość xx78
retro piszesz chocbys miala za soba miliony zwiazkow w ilu Ty zwizkach bylas w ogole? bo jesli faktycznie w tylu, ze mozesz wysuwac takie ogolne teorie na temat facetow, to jestes zwykla zdzi...:) pozdrawiam

w ilu Ty zwizkach bylas w ogole? W WIELU:) ale tylko dwa z seksem:) :) też zdzira? niech będzie. pozdrawiam równiez.

Gość trele mele dudtki
retro, a ile masz lat? Pytam, poniewaz piszesz z taka feministyczna zalyzolscia jakbys sobie juz z 200 wiosen liczyla...daj ludziom dorosnac do pewnych spraw, powodzenia...to nie Twoja inteligencja "odstrasza" pewnie kandydatow lecz Twoj pesymizm do zycia - ludzi

retro, z tego, co napisałaś to się raczej kłanie temat sławetnej przyjaźni damsko-męskiej mnóstwo razy tu o tym pisałam, i tak w skrócie - czegoś takiego nie ma, bo to się właśnie najczęsciej tak kończy. To bardzo intymna relacja między facetem a kobietą - są zwierzenia, zaufanie, jakaś tam bliskość. Bardzo łatwo jest przekoroczyć granicę i wówczas trudno jest wrócic do czystych relacji. Myslę, że tu nie tyle chodzi o jego męskie ego, ile właśnie o to, że pojawiło się coś więcej, głębsze uczucia (zapewne pod wpływam jakichś tam Waszych zachowań, które na Ciebie może nie wpłyneły jakoś drastycznie, ale na niego tak) i nie potrafi już wrócić do stanu, jaki był wcześniej

32:) wszystko jedno. w ostatnich trzech miesiącach opuściło mnie trzech waznych dla mnie, cudownych facetów Marek- cytuję: " nie nadązam za toba...", " tak bardzo chciałbym ci dać to czego potrzebujesz ale nie umiem, nie potrafie..." Kuba_ sama mu podziekowała, odszedł bez słowa... tylko mi pokazał jak bardzo go zraniłam.. odezwał się niedawno, ale szybko zamilkł, jakby zawstydzony soba... Andrzej... Musze go odrywac od nogawki, i sama stawiać go na nogi, bo sie poniża, jemu jest wszystko jedno, mi nie.... Kurwa... jaki żal, nie macie pojęcia....:( Dobranoc. :(

retro to ja współczuję takiej ilości facetów i co ty masz za żal do nich jak sama jesteś sobie winna więc nie pierdoil wiecej o facetach bo jesteś żałosna

gnom o takich jak ty mogłabym pierdolic bez końca. wdzieczny temat.

retro spróbuj może coś ci się uda :P jesteś taką egocentryczką jakich mało do tego robisz z siebie wicznie oszukiwaną przez facetów dziewczynkę a do tego jaka to ty nie jesteś ważna jesteś tak niespójna że nalezałoby się zastanowić czy nie masz schizofreni ciekawe czego dowiem się o sobie

szukanie ważni, uwierz płacze za każdym z nich. Dałabym wszystko za chwilę spezoną przy kaaie, na rozmowie, na spacerze.... Kązdy z nich, jedyny , niepowatrzalny, każdy miał szansę być tym jedynym... każdy po koei ja tracil... jakbym się umiała modlić to pomodliłabym się: Prosze, nie skazuj mnie Boże, na życie bez faceta... serio. ale chyba to byłoby z mojej strony bezczelne...

jesteś tak niespójna że nalezałoby się zastanowić czy nie masz schizofreni kolejny facet rząda ode mnie spójności. Figa z makiem:) a nad moją schozfrenią owszem, zastanawiaj się, czemu nie. Skoro nalezy......:) a o sobie się nic nie dowiesz dziś, bo mi się nie chce nic o tobie pisac.

retro, no ale skoro jden świetny facet "nie", drugi również wartościowy też nie, trzeci to samo - nie ... to może jednak z Tobą jest coś nie tak, a nie z facetami

klaudka być może:) ale co..? :) :) :):)

klaudka a powiedz jak można stworzyć związek w ca miesiąc "w ostatnich trzech miesiącach opuściło mnie trzech waznych dla mnie, cudownych facetów" no sorry ale to jak trdaktuje mniej ważnych załatwia w tydzień czy od ręki. IMHO sama jest sobie winna i nie ma co naskakiwać na facetów bo problem leży w niej samej

dla dobra zatem sprawy oddaję się w twoje ręce.:) z pełnym zaufaniem. czyń dzieło:) na razie idę pozałić się w poduchę.

retro "Kazdy z nich, jedyny , niepowatrzalny, każdy miał szansę być tym jedynym..." Żaden nie miał szans być tym jedynym. Nie pasowali - mimo swojej wspaniałości - do twojego obrazu idealnego DLA CIEBIE faceta. Dałaś im szansę, żeby udowodnili, że sie nie nadają. I każdy z tej "szansy "skorzystał". W ten sposób ich prawdopodobnie krzywdziłaś. Modlić sie "O faceta"? :D

Gość xx78
retro..32? albo jestes glupia i myslisz,ze taka sciemą zaimponujesz komukolwiek albo jestes zdzira tyle:)

retro- a może nie trafiłaś jeszcze na faceta \"właśnie dla ciebie\"

gnomie, słonko trzech facetów jedna znajomość 3 lata druga 2 lata trzecia rok, nadal trwa siłą rozpędu, ale już niedługo.. skończyly się wszystkie nagle, w tym samym prawie czasie.... nie oszukujmy się; jestem zupełnie sama, z eksem kóry wpierdala mi sięd owyra, i z panem Jackiem który dąży do tego samego... oraz pewnym 18latkiem kóry wydzwania do mnei niby to w srpawach wspólnych zaintertesować muzycznych..... Może poiwnnam kazdego z nuch przerznac jak leci, i faktycznie dac sobie spokój z sentymentami kurwa, kurwa, po stokroć kurwa.

A ja przed moim obecnym (ktory jest jedynym jesli chodzi o seks) mialam jednego chlopaka(jeszcze wtedy) i myslalam,ze to o jednego za wiele

no to super retro gratuluję jazdy na kilka frontów raczej pozostawię to bez komentarza

"skończyly się wszystkie nagle, w tym samym prawie czasie...." czyli co, jechałaś na trzy fronty??? Dobrze zrozumiałam :D

gratulacje...? alez zbyteczne.... ja po prostu uwielbiam facetów..... :) cała tajemnica.:)

retro Ty po prostu nie uwielbiasz siebie i yu leży problem

co t znaczy na trzy fronty...??? układ był czysty, żadnego seksu z żadnym z panów, przyjaźn, spotkania, coś źle było..? :)