Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

to można połaczyć ---> masz rację, akurat Twój post sprowokował mnie do tego, co chciałam napisać wiele razy pod wpływam wypowiedzi innych kobiet. Dlatego wyraźnie to zaznaczyłam :)

Ona sie nie wycofuje tylko obserwuje mężczyzne pod kazdym względem. to akurat tak. Kiedy calowałam się kiedyś z kims kto mnie dosć dobrze znał, on nagle przestał i powiedział: czuję jakbys stała z boku i patrzyła na nas... coś w tym było.

nefciu- tak...frk to niezły perwersik:D sądzisz, że retro tez ma podobne skłonności?:D

"Ale mysle, że na Klaudke np, to już retro miałaby chrapke... " ach, ta męska wyobraźnia :D

Polciu -jesli o mnie chodzi toe Tobie to juz tylko osobiście moge takową wykonać :P Ps Klaudi - sory, ze Cie z retro swatam - to nie są moje fantazje :P

ale tu pojawia się wariant ktory opisalem - gdy zaczynają Cie pociągać, zaczynasz ich tępić, gnoić i zwalczać... niestety, chyba racja.

Gość to można połaczyć
i to jest własnie fajne, że sprowokował Cię mó jpost, który nie stanowi odzwierciedlenia teorii poruszanych przez tamte kobiety;).. o jesteś retro:D a widzisz, juz zostałaś lesbijką pod nieobecnośc;) i powiedz mi, czy flirt wyklucza pogawedkę o Camus?hm?;)

"Ale mysle, że na Klaudke np, to już retro miałaby chrapke... " To nie:) Przepraszam, na razie obalam powstałe tu teorie.

Doprawdy tego nie wiem. Ale jego postawa, stanowczość niepokorość, i przeczucie ze to jest ktoś kto mógłbyja okiełznać...:D:D:D Bo mimo wszystko to on wygrał pojedynek:P

"Kiedy calowałam się kiedyś z kims kto mnie dosć dobrze znał, on nagle przestał i powiedział: czuję jakbys stała z boku i patrzyła na nas..." bo wykonywałaś mechaniczne ruchy jęzorem, oraz obliczone, powtarzające się cyklicznie ruchy obrotowe wargami....

nefa daj linka jak możesz:D chcę zobaczyc dominatora w akcji:D

bo wykonywałaś mechaniczne ruchy jęzorem, oraz obliczone, powtarzające się cyklicznie ruchy obrotowe wargami.... hahahahahah! Komiczne!:) masz na imię Marek..???

Doprawdy nie mam... i nawet nie pamietam tytułu topiku.. ale jest cos takiego co nazywa sie archiwum retro tam sa wszystkie jej tematy:D

co do fryka: to był piewrszy facet który tak ostro się ze mną ściął, dlatego go zapamiętałam. Co do pojedynku o kórym pisze Nefa, od razu stanęło mi [rzed oczami co napisał mi Stronniczy na Krukach.... sprzeczne informacje dostaję.:) Nie ważne, fryka nie ma, nie ma o czym gadac.

Nefry, ile to jest 10% zniżki z darmowej psychoanalizy? ;-) Komiczne, a tutaj psychoanalizę Retro wykonuje z Ciebie Twój asystent? w takim razie skoro specjalnie dla mnie proponujesz osobiście to chyba skorzystam! ;-) :-P

retro zdecydowanie pociągają faceci - ona bardzo wyraźnie, wręcz desperacko chce zwrócić na siebie ich uwagę, chćby przez samo to, jakie topiki zakłada (retro - bez obrazy, wiesz, że Cię lubię ;) ), bardzo chce zdobyć uznanie w ich oczach - ona po prostu robi to w nieodpowiedni sposób i tyle nie wiem, ile retro ma lat (ktoś pisał o 32), ale gdybym miała ją ocenić z mojego punktu widzenia, to jest to taka inteligentna dziewczynka, która posmakowała męskiego świata, próbuje coś z nim zrobić, ale czuje się w nim bardzo niepewnie, nie wie jak do niego podejść. Wciąz mam wrażenie, że rtro to taka "dopiero co rozkwitająca kobieta", która nie zna jeszcze do końca sama siebie, swoich pragnień ... ja bym ją na takiej pozycji ustawiła ;)

nefa- zbyt leniwa jestem by się przekopywać przez wszystkie tematy retro:D

nie mam na imie Marek :P Ale wiem, jak mozna fatalnie całowac :) Loda mechanicznie zrobisz ale dobrze nie pocałujesz

Dobra... spiskowej teorii dziejów ciąg dalszy... Retro i Polaola to jest jedna osoba:D Retro to ta walcząca i wojujaca a Pola to jej delikatne, etryczne alter ego:P

wręcz desperacko chce zwrócić na siebie ich uwagę, chćby przez samo to, jakie topiki zakłada Klaudko w zamysle weszłam na damskie forum, i szukałam kobiecej solidarności. to, że jej nie znalazłam to inna sprawa.

nefciu- trafiłaś w sedno:> też podejrzewam, że to jedna i ta sama osoba:D

OK Nefry kontynuuj psychoanalizę PoliRetro, potem sobie pomedytuję nad nami ;-) 🖐️

nefa, czy za rzekome zwycięstwo fryka uważasz to że napisał mi iz "wyżej sram niz dupę mam..???" :) no, prosze cię.....:):)

retro- oczekiwałaś kobiecej solidarności? większość kobiet generalnie lubi facetów:)

Cytując Klaudkę (...) "dziewczyny, dla których ujmą jest, że przez chwilkę facet nie wynosi na piedestał ich "inteligencji", bo akurat jego uwagę zaprzątnęła ich kształtna pupa" ... nie mają szans podczas pełni. Orgazm rodzi się w mózgu:)

Gość Ju......
Nefry, podzielam teorię. Chociażby dziś o tej samej porze się pojawiły:P:P