Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

munnecabrava

soczewki

Polecane posty

Witam :) Byłam wczoraj w salonie optycznym w celu zakupienia soczewek i przyznam isę bez bica ze pani doktor nie umiała mi ich założyć bo mrugałam cały czas. Czy użytkowniczki soczewek mogą mi cos doradzic ?? Chciałam sobie kupić opakowanie i sama poćwiczyć. Bo w domu bez świadków jakimś cudem mozę sobie ten palec do oka włoże. Pani doktor zapisała mi na kartce nazwę soczewek i moja wade czy to mi wystarczy do zakupy ? A te jakieś załamania cylindry i cos takiego do czego to służy?? Jak nauczyć sie przestać bać . ? A soczewki są dla mnei koniecznoscia jak kolwiek dziwnie to brzmi

Gość Queen Lilith
ja nosze soczewki juz 3 lata i za nic w swiecie nie zamienie ich na te wstretne okularzyska :P

Gość babara
nosze juz soczewki od 4 lat, ale tez mialam problemy z zalozeniem, to po prostu kwestia wprawy. ale moze zrobi tak: srodkowym palcem lewej reki unies powieke gorna, na wskazujacy palec prawej reki naloz soczewke (pamietaj o dobrej stronie) i srodkowym palcem tej samej reki obniz powieke dolna i po prostu... wloz soczewke:) cwiczenia czynia mistrza:) powodzenia.