Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka1986

POMOCY!!! odpiszcie błagam.

Polecane posty

Gość lolitka1986

brałam tabletki diane 35 przez dwa miesiace z ostatniego opakowania nie wziełam jednej tabletki bo zapomniałam po 7-miu dniach miałam wziąśc nastepna z nowego opakowania ale rowniez o niej zapomniałam (wtedy kochałam sie z moim facetem i on skonczył w srodku) po tym wszystkim juz niebrałam tabletek poprostu jej odstawiłam bo stwierdziłam ze ostatniej tabletki zapomniałam i pierwszej tez to nic mi to nie da z ebede je jadła skoro i tak nie bede zabezpieczona teraz minał juz miesiac okresu nie mam spoznia mis ie juz5 dni robiłam test 4 dni przed okresem i wyszedl negatywnie boli mnie brzuch tak bardziej na dole, tak jak przy okresie ale tylko chwile pozniej przestaje i takw kołko do tego bola mnie piersi od jakis 2 tygodni mam duzy apetyt.boje sie ze to jest ciąża jak myslicie dziewczyny piszcie czy ktorac tak miała i co to była czy mam sie martwic ze jestem w ciazy czy nie pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi

Gość hukhhl
tabl diane nie są typowymi tabl antykoncepcyjnymi i bardzo możliwe że jesteś w ciąży

Gość hukhhl
najlepiej idź do lekarza

Gość lolitka1986
no tak skutkiem ubocznym tych tabletek jest antykoncepcja ale wydaje mi sie ze daja tyle samo procent pewnosci co inne tabletki. kurcze sama nie wiem co myslec..

Gość lolitka1986
ktos miał tak samo jak ja? i co to oznaczało ciąże czy jednak okres sie tylko spozniał z powodu wahan hormonalnych...

Moim zdaniem wlasnie zbliza ci sie okres....ALe jesli jednak nie ,to nawet jesli bedziesz brala tabletki specjalnie nie zaszkodzisz ewentualnej ciąży. POlicz ile czasu minelo od stosunku. Test ciazowy jest skuteczny okolo od11 dnia po wspołzyciu( o ile jestes ciezarna). Powodzenia

Gość skorobolą Cie piersi
a wczesniej nie bolały, to pewnie jesteś, plemniki żyją w środku dłużej niz dzień,mnie na początku ciązy strasznie bolały piersi, test wyszedł neg. bo było za wcześnie, sprawdź czy zdażyło sie to w dni płodne http://www.byckobieta.pl/kalkulator-kalendarz-dni-plodnych.html

Gość skorobolą Cie piersi
brzuch tez mnie bolał

Gość lolitka1986
no własnie nigdy wczesniej mnie piersi ni ebolały tylko teraz od jakis 2 tygodni i w dole brzuch

Gość Nowa Ufliczka
kolejna pojebana"błagam pomocy czy jestem w ciąży" jak można być taką głupią blonynką,

Gość msr.rolko
do UFLICZKA sama jestes pojebana i jak widac blonkynka głupia i na dodatek tempa!! jak tak cie temat nie interesuje to po co sie wypowiadasz? ni epodoba ci sie to nie czytaj....puszczasz sie na lewo i prawo z byle kim w dodatku masz z 13 lat hahahhaha dzieci głosu nie maja wiec spadaj do ksiazek małolato!!

Gość allana
:)

Gość narodowy podnoszacz topikowy
up up up