Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilia - niezamężna

Komu same byście wskoczyły do łóżka

Polecane posty

Moja lista:): 1.Edward Norton 2.Johnny Depp 3.Brad Pitt 4.Clooney (troche młodszy) 5.Vincent Cassell 6.Banderas w wersji Desperado;) co do reszty to musze pomyśleć;)

Jakiś czas temu widziałam w gazecie zdjęcie tak przystojnego kolesia, że aż mi dech zaparło...Ideał...Ale zapomniałam jego nazwiska i szukanie nic nie dało:( Kojarzy mi się tylko, że albo imię albo nazwisko miał na D (chociaż pewna nie jestem) no i dość krótko się nazywał. Młody, grał w jakimś filmie, brunet, Amerykanin chyba. Raczej sobie już nie przypomnę, a szkoda..:( Bym Wam pokazała:P

Gość c hgf c
za duzo tego dobrego jak na jeden wieczor:D

Mi się jeszcze Colin Farrell podoba :)

Gość Emilia - niezamężna
Fajny jest również Ville Valo z HIM, gdy miał dłuższe włosy :)

Gość a mnie tak rusza
Emilia-oj tak

Gość a mnie tak rusza
właśnie...może tak wybierzmy któregoś z ziomali :D

Gość a mnie tak rusza
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ale kogo by tu :D :D :D

Gość kiksa
tobie....;)

Gość Lewelka
Borys Szyc :D tomasz Karolak :P hehehe

Gość czesccccccccccccccc
Emil .G...

do wyrka wskoczylabym odrazu Olegowi Nikitinowi (ktos zapodal fote) jakby nie bylo jst bosssski ,moj ideal ,mniamniuśki jest mmm.... Druga taka osoba jest brat cioteczny ktoryjest tak podobny do niego ,tylko szkoda ze Rafcio jest rodzina i to calkiem blosko wiec nie wolno 😭 Trzci jest pewnien kolo ktory gdzies tam mnie przyjmowal fakt ze pod 40 ale taki przystojny ,inteligentni i wogole ze az szkoda mi sie zrobilo ze nieosoagalny dla mnie 😭

Gość xx78
jakbym byla wolna to wokaliscie depeche mode :D

Gość xx78
a sobie przypomnialam kiedys zawsze jak jezdzilam na uczelnie to w autobusie taki koles jezdzil rany. IDEAŁ na sam jego widok kolana mi sie gieły ale wiecie-zero zaczepiania go itp, nie lubie pierwsza wykazywac inicjatywy i pewnego razu po dluuuugim czasie od tych jazd autobusem w knajpie jestem i nagle patrze ON! i normalnie akurat siedzial z moim znajomym i sie poznalismy itp a on mowi, ze skas mnie zna.. i czeka az spytam skad no to domyslam sie i pytam skad?? a on, ze z autobusu.. i ze ma nadzieje,ze sie jeszcze spotkamy raju jakie ciacho!i widze,ze na mnie leci tak..moj platoniczny wymarzony obiekt seksualny.. cudowny, przystojny, te usta, te dlonie.. te posladki!! a obok...moj niski, starszy ode mnie 8 lat kudlaty wszedzie facet.. i co? kuzwa no kocham tego mojego diaboła kudłatego:):) i stracilam jedyna szanse,zeby potoczyc jakas ta znajomosc i nie zaluje;]

hmm... kiedy oglądam serial \"Bez skazy\" (każdy poniedziałek, g.23.55, program tvn ;-) barrrdzo kręci mnie doktor Christian Troy (Julian McMahon). No kurcze, ma w sobie coś podniecającego... mniam... fajne ciacho! ;-)