Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę się niepokoję

5 dni bardzo obfitego okresu, ilość krwi nie maleje, iść do ginekologa?

Polecane posty

czesc Dziewczyny jak uważacie czy powinnam jutro iść do ginekologa? taką sytuację mam pierwszy raz w życiu....dostałam okres tydzień wczesniej i dziś już 5-ty dzień mam tak obfity, że co GODZINĘ muszę zmieniać podpaskę !! ilość krwi wogóle nie maleje ;( zaczynam się martwić, moja mama mówi ze powinnam jutro iść z tym do ginekologa, podobno są jakieś środki na zatrzymanie okresu moja sąsiadka tak kiedyś miała ale ona poszła dopiero po 2 tygodniach !! i ginekolog zatrzymywał jej krwawienie

leje się ze mnie jak z kranu ;( czy na to są jakieś tabletki ? dziś zrobiło mi się słabo, jak poczułam jak chlupnęło w podpaskę, która za 30 min była do wymiany, no po prostu szok kobiety to mają przerąbane z tym okresem ;/

jak dla mnie to nie okres.Skoro tydzień wczesniej to mozesz sie nadawac do czyszczenia,może masz jakieś mięsniaki lub polipy.Nie czekaj ,to nie jest normalne,nie rozumiem na co ty jeszcze czekasz lub dlaczego twoja mama nie pójdzie z toba do lekarza.

moja mama ze mną nie idzie, bo jestem dorosła i sama pójdę jutro, bo zaczynam się martwić, a tu jeszcze mnie straszysz mięsniakami czy polipami mam 26 lat, zawsze miałam równy jak w zegarku, od 27 do 29 dni trwał cykl, ilość krwi raczej średnia lub mała, a tu taka niespodzianka....brzuszek mnie czasem tak zakłuje, troszkę jajniki, raz jeden raz drugi ale to nic bolesnego...cytologie robiłam z 2 lata temu i było ok

trzeba cie postraszyć bo tylko strach mobilizuje,naprawde idź nie czekaj na rozwój wypadków.Całkiem niedawno lezałam na odzdziale gin i powiem ci ze codziennie kilka kobiet przychodziło własnie do czyszczenia a to były kobiety w róznym wieku.A czy to nie była moze ciąża?

do jakiego czyszczenia? ;( no 11 dni wcześniej miałam dni płodne i kochałam się wtedy z moim chłopakiem, ale raczej nie mogło się nic stać, raczej to nie była ciąża... czy gin będzie mi robił jakieś badania tak z miejsca jak jutro do niego pójdę?

czy są jakieś inne opinie ?? dziewczyny !!

marsz do ginekologa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak masz jakies witaminy w domu to wez natychmiast bo z krwia ich ubywa!!!!!szczegolnie magnezu i potasu!

dziękuję wam za odpowiedzi, moja mama mówi to samo że powinnam jutro iść, jakieś tam mam to wezmę czy ginekolog powinien mi zrobić jutro jakieś badanie np USG ?? czy powinnam się domagać tego jak np będzie mnie chciał zbyć tylko jakimiś tabletkami ?

dziewczyny ale ja w sobotę mam iść na wesele koleżanki, na które czekam i czekam z niecierpliwością !!! mam nadzieje że wszystko będzie OK i pójdę ;)

Gość domagaj się badań
to chodzi o Twoje zdrowie a nawet życie!!!

Gość moze mialas ciaze
pozamaciczną rozerwało ci jajowód i dlatego takie krwawienie. a moze to poronienie... kto to wie... a moze faktycznie jakies miesniaki albo endometrioza...

Gość MASZ CHORE JAJNIKI