Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilia - niezamężna

Ginekolog- mężczyzna czy kobieta

Polecane posty

Gość Emilia - niezamężna

Kogo bardziej wolicie.Przyznam się, że nie miałabym odwagi pójść do faceta i pokazać się mu w całej okazałości.Z kobietą rozmawia mi się łatwiej na te tematy.A jakie jest wasze zdanie?

Gość hejkowaaaa
zdecydowanie facet :D

cup of coffee ----> ja odwrotnie, mialam zle doswiadczenie z PANEM ginekologiem, od tego czasu chodze tylko do kobiet, teraz mam super pania doktor

u baby bylam to myslalam ze mnie rozerwie, tak delikatnie badala u jednego gina zle sie rozmawialo bo w ogole nie wyjasnial mi nic jak mialam problem, ale delikatnie badal teraz mam gina faceta ktory jest bardzo delikatny, nawet mniejszy wziernik bierze bo mowi ze nie rodzilam:) bada zawsze piersi, wyjasnia wszystko, jest mily i nie stroi fochow jak pytam za duzo:P czyli jak widac to nie zalezy od plci, ale jaki czlowiek jest:) jednej kobiecie bedzie pasowac kompetentny lekarz i moze byc zimny bo na pogaduchy tam nie idzie:) a niektore wola kompetentnych i normalnych, z ktorymi da sie pogadac ja naleze do drugiej grupy bo chce isc do gina nie tyle ze z usmiechem na twarzy ale bez zadnego strachu ze ide na jakies skazanie:P

Gość gość
ja tak trafiłam, że faceci nie byli delikatni i nigdy juz nie pojde, tylko do babki:o:o

Gość już nigdy do baby
Nie jestem już młoda i bywałam u wielu ginekologów i wiem że jeśli już to tylko facet. Miałam ciężką operację ginekologiczną i po fakcie chciałam się dowiedzieć kiedy i jak można zacząć się seksić. Więc zarówno ordynator w szpitalu jak i później w gabinecie na wizycie kontrolnej mogłam panów lekarzy wypytywać o co chciałam bez skrępowania i nic nie wydziwiali. A wcześniej z trzema różnymi paniami miałam do czynienia to albo wredne i opryskliwe albo jedna to nawiedzona katoliczka :O