Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petunia.

Czy warto iść z kuzynem do łóżka?

Polecane posty

Oglądał ktoś dzisiaj rozmowy w toku? Taki był ich temat. Co o tym sądzicie?

Cup, a ogolnie co o tym myslisz? Zrobilas albo zrobilabys to?

Nie zrobiłabym tego.Chyba najbardziej ze względu na to,że później moze sie urodzic chore dziecko itp. (widziałam zwiastun tylko). Mój znajomy sie kiedys chwalił,ze zrobił to kuzynką nie raz,ale wg mnie to chore.Jest tyle ludzi na świecie , można sobie wybrac kogoś innego..

A co miałaś taką sytuacje? Wiesz , niby serce nie sługa.Ja bym sie jednak starała za wszelką cene walczyc z uczuciem.

Miałam... z jednej strony zaluje, a z drugiej chcialabym to powtorzyc :/ jedyną przeszkodą jest rodzina i to, ze to bardzo bliski kuzyn..

A moze to po prostu tak ,że zakazany owoc smakuje najlepiej? Wiem,że to cieżka sytuacje ,ale dobrze robisz, tak mi sie przynajmniej wydaje.

z nikim mi nie bylo tak dobrze jak z nim.. :/ kochamy sie i nic nie mozemy z tym zrobic. rodzina by nas wydziedziczyla heh

ehhh :( nigdy bym nie pomyslala, ze takie cos mi sie przytrafi, ale coz.. nie bede sie nad sobą użalać. co bedzie to bedzie... lajf is brutal :P

Zawsze mozesz sie pocieszyc ,ze to w pewnym sensie taka "romantyczna" miłość:D Jestes prawie jak bohaterka z powiesci Jane Austin;)

Gość w niektórych krajach
jakszwecja czy wielka brytania kuzyni mogą sie żenić. serio.

:D Tytułu to ja nie znam ale jak poszukasz w tych klimatach to napewno znajdziesz swój pierwowzór:)

dzieki za dobre rady :) wiem, ze w innych krajach to normalne i legalne, tylko w naszej pieknej i wspanialej Polsce musi byc zawsze inaczej :P

To było w \"Mandsfield Park\" czy jakimś podobnym, chyba Jane Austin, ale nie wiem bo oglądalam tylko film. ja akurat z żadnym ze swoich sobie nie wyobrażam, ale może Petunia miała więcej szczęscia przy rozdzielaniu kuzynów:)

Gość z kuzynem warto iść
do łóżka, ale nie warto robić bachorów, bo może być wyjątkowo niemiło, raz byłem na zjeździe rodzinnym i już więcej na taką imprezę, nawet w dwie kobyły mnie nie zaciągnie, jak się okazało, że laski co mi się podobaja to moje bardzo bliskie krewne

Gość z dziadkiem też warto iść
coby staruchowi życie umilić i czegoś nowego zaznać, Petunia bzykin się z dziadkiem , wujkie, kuzynem a później jeszcze z księdzem, facetem najlepszej koleżanki, szwagrem, bratem i na konioec z ojcem

Gość vnvnvncc
Jarek84 nie chcial btys aczkolwiek bys nie odmowil...co to za zdanie w ogole... co ty piszesz??

Gość vnvnvncc
ja sie kochalam w kuzynie a on chyba we mniet ez... ale nic nie wyszlo... musisz wiedziec, ze z kuzynem posuiadanie dziecka i uprawianie seksu nie jest karalne...

Gość vnvnvncc
corka z ojcem albo matka z synem tak, to jest karalne ale nie z kuzynem.... Rodzina i ich reakcja powinna byc wystarczajaca kara dla was , jesli sie ktos dowie...:) No ale coz : zakazany owoc smakuje lepie