Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia_pyyyysia

Wyszczuplanie ramion !!!!!!!!!!!! HELP

Polecane posty

Gość misia_pyyyysia

pełno jest kremów na uda, pośladki, a co ze sporymi ramionami, piersiami? kremy wyszczuplające stosuję tez na ramiona + dieta ale czy dobrze robie z tymi kremami, czy one podziałają? co o tym sądzicie, macie jakieś pomysły, jak zmniejszyc ramiona, w moim przypadku stosuje kremy + wielka dieta, ćw odpadają

Gość bzdura_wielka o
sport+dieta

ja smaruje wyszczuplaczami wszystko co chciałabym, aby się zmniejszyło ;)

Gość Alanisss
Czyli cała sie smarujesz :P? A znacie jakieś dobre ćwiczonka na ramiona, szukam na necie i nic nie ma ciekawego :(

Gość ja tez smaruje
brzuch biodra i ramiona

Gość misia_pyyyysia
nie macie problemów z ramionami za duzym biustem? :( to chyba same szczesciary ;)

Gość mam ten sam problem
smaruję praktycznie wszystko z wyjątkiem biustu na ramiona dobrze jest pocwiczyc z ciężarkami, to je ujędrni mnie balsamy pomagają, ale trzeba je naprawdę systematycznie wsmarowywac, dwa razy dziennie, przez przynajmniej miesiąc, dwa, wtedy efekt jest widoczny używam tych tanich: Daxa, Ziaji, Eveline, Hean....ważne by w składzie była kofeina i wyciągi ziołowe no a dodatkowo potem można użyc samoopalacza by ramiona wyglądały chocby optycznie na szczuplejsze używam kremów od stycznia, schudłam też z 3 kilo i już się nie wstydzę swoich ramion, a zawsze uważałam że wyglądam jak Pudzian, nie obrażając oczywiście Pana Pudziana....ale on widomo nie kobieta, więc dodatkowe cm w ramionach to u niego atut :-)

Gość Ashley79 ma rację
ja też kremami smaruje wszystko co chiałabym wyszczuplić(czyli w moim przypadku brzuch,uda i ramiona)Nie wiem czy te kremy dzialają,może to tylko placebo ale kto nie próbuje nic nie zyskuje,na pewno one nie zaszkoodzą a mogą coś pomóc nawet jeśli miałoby być to tylko wygładzenie i nawilżenie skóry;)Na mega wyszczuplenie nie ma co liczyć tylko za pomocą kremów-to tego konieczna jest dieta i ćwiczenia ale kremy też są przydatne;)

Gość gość
a może jakiś zabieg? ja miałam robioną endermologię + cellactor na całe ciało i na ramionach też i mi zeszło i ładnie się wyrzeźbiło ciałko. poproś o rozpisanie planu zabiegów na pewno to pomoże (oczywiście obok jakiejś tam diety i ćwiczeń) ja byłam w Estetica Nova na Opaczewskiej i to miejsce moim zdaniem jest idealne do takich zabiegów, kameralnie, miło, niedrogo

Gość gość
ja przetestowałam zabieg v max w Klinice La Perla, jestem po dwóch zabiegach i efekt super, a jeszcze będę miała jeden, skóra na ten moment jest jakby bardziej napięta i teraz czekam aż na finalny efekt wyszczuplenia :) ciesze się że w końcu się odważyłam :)

Gość gość
Ja też byłam na zabiegu V-Max i zgadzam się w 100%!!! Już po jednym zabiegu efekt niesamowity. Wiadomo, że na odchudzanie ważna jest dieta i ćwiczenia, ale w przypadku takich właśnie obszarów jak np ramiona to nie jest łatwe... Nie wiem czy gdzieś jeszcze mają V-Max (chyba nie), ale La Perla polecam na pewno, wspaniałe podejście do pacjenta i efekty! :)

Faktycznie, ramiona są problematycznym miejscem. Ciężko jest to ogarnąć ćwiczeniami. Jeśli chodzi nam o szybkie efekty, warto jest wypróbować zabiegi laserowe np. endermologię.

Ja też stosowałam endermologię w klinice Cosmetologica w Gdańsku i jestem bardzo zadowolona z efektów, tym bardziej że nic wcześniej nie pomagało.. ramiona były jedynym miejscem z którego najciężej było pozbyć się tłuszczu.. ale na szczęście już nie mam z tym problemów :) zabiegi były bezbolesne,skuteczne a atmosfera w klinice bez zastrzeżeń. Polecam !

Gość Michalinka789
ojjjj ja też mam problemy z ramionami. Ale jeszcze na żadnym zabiegu nie byłam.. a słyszałyście o karboksykologii? Zależy mi na czymś bezbolesnym :)))

Gość Ewelynnnn
karboksykologia? Chyba kasboksyterapia :) no ja byłam i jest trochę bolesny.. miałam po nim mini siniaki. Ale skuteczny, jednak nie dla każdego

Gość gość
KARBOKSYTERAPIA*

Gość Rita83
ojeny, też chcę wyszczuplić ramiona :( koleżanka polecała klinikę Cosmetologica ale nie wiem czy dzwonić. Czy te zabiegi w jakikolwiek sposób są bolesne?

Gość gość
podobno tylko karbokstyterapia trochę boli i są po tym siniaki..ale to wyjątek, reszta zabiegów jest bezbolesna. Siostra jest kosmetologiem i mi nieraz opowiada :D

Gość Pinka2909
ja się ciągle waham. Niby od roku regularnie ćwiczę, ale cellulit się trzyma i nie chce puścić. Patrzałam na ich stronie i mają teraz zajefajną promocję -800zł i to jednak jest duża okazja... no i w dodatku klinika w moim mieście, nie musiałabym nigdzie dalej wyjeżdżać...

Gość gość
O jakiej wy klinice mówicie? Tej Doktora Michajłowskiego? Ona jest przecież chyba najlepsza w Polsce. Koleżanka z Warszawy wypytywała o nią a ja tam często chodzę na zabiegi odmładzające. Teraz myślę o karoboksyterapii, na pewno zrobię ten zabieg właśnie tam.

Gość Claudia299
Potwierdzam. Ja po 5 zabiegach nie mogłam poznać moich nóg. Idealnie dopełniły moje treningi, trenuję od początku tego roku, ale potrzebowałam pomocy, bo tłuszczyk gdzieniegdzie zalegał i nie chciał odpuścić. Klinika Cosmetologica, bo tam właśnie robiłam zabiegi, to mega miejsce, miłe panie i nowoczesny sprzęt zapewnią Wam dobry humor na długo.

Gość Weronika

U mnie karboksyterpia sprawdziła się dobrze na uda. Miałam straszny cellulit a już po pierwszym zabiegu widać super rezultaty. Poleca jak równiez klinikę Lumiere w Kielcach bo super tam robią zabiegi https://gabinetlumiere.pl/