Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agness149

5 miesiąc a waga ani drgnie..?

Polecane posty

Gość agness149

Witajcie, jestem w ciąży juz prawie w 5 miesiącu,a moja waga z przed ciąży nie ruszyła się z miejsca. Brzuszek jest juz widoczny,ale waga jest ta sama. Czy są powody do niepokoju,czy raczej mam sie cieszyć?

Jesli masz nudnosci, lub jesli nie amsz apetytu ,to moim zdnaiem nie amsz sie cyzm rpzejmowac. NAjwazniejsze aby twoja dieta byla odpowiednio zbilansowana i abys suplementowala ją witaminami ,np. feminatal. NIe powinnas jednak stracic na wadze , a przytyc mozesz max 12 kg. wszystko w zaleznosci od twojego wzrostu,jesli to jzu 5 miesiac ,a ty nic nie przytylas to lliczmy 2 kg na kazdy meisiac, czyli mzoesz przytyc ok 10 kg. Pozdrawiam

Gość agness149
To 5 miesiąc także,nudności juz nie mam,a do lekarza idę za tydzień. Miesiąc temu kiedy bylam nie miałam jeszcze brzucha,a teraz brzuch już jest. Nie wiem może organizm pobiera zapasy dlatego nie tyje,dodam,że jestem szczupłą osobą. No nic,dowiem się we wtorek.Dzięki.

nie masz się czym martwic,ja na początku ciąży schudłam 3 kg i dopiero po 5 miesiącu ciąży zaczęłam przybierac na wadze.Zresztą każda inaczej przybiera w ciąży.Jedne 10 a drugie 30 kg .

Gość Nowa Ufliczka
autorko, nie martw się na zapas, ja w piątym piwiedziałam dopiero szefowi że jestem w ciąży bo nie było po mnie widać:) a przez całą ciąże przytyłam tylko 5 kg a dzioecko zdrowe i silne więc sie nie martw.też jestem szcupła i taka była przez całą ciąze, to nic złego ciesz się że nie wyglądasz jak kaszalot w ciąży

Gość agness149
dzięki !

Gość przyszla mamusiaaa
Ja tez jestem teraz w 5 mscu ciazy a narazie tylko 1 kg przytyłam... ale u mnie to rodzinne i mama i siostra tyly max do 8 kg w calej ciazy moze podobnie bedzie ze mna:)z dzidziusiem wszystko ok wiec nie ma powodów do niepokoju:)

nie martw sie ja w piatym miesiacu schudlam 4 kg i nic mi nie bylo lekarz moowil ze sie tak zdarza bo ja np prowadzilam aktywny tryb zycia ,,przez cala ciaze przytylam 6.5 kg .. a dziecko wazylo 3600