Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exexexex25

przerwa w tabletkach w srodku miesiąca, staranka

Polecane posty

Gość exexexex25

13 kwietnia mialam normalny okres, i zdecydowalam ze znowu zaczne brac tabletki, tydzien pozniej odmienilo mi sie...przestalam brac tabletki, 25 mialam 4 dniowe krwawienie, i teraz nie wiem czy mam to liczyc jako początego nowego cyklu czy mam to jakos połączyc z tym starym, no i kiedy bym miala owoulacje, pogmatwane to troche..no i kiedy bylyby najwieksze szanse na dzidziusia..

Gość exexexex25
up

a jestes pewna ze w ogole bedziesz miala owulacje w pierwszym miesiacu po skonczeniu tabletek? Organizm dochodzi do siebie miesiacami... :) Hustawka hormonalna bedzie cie troche meczyc (choc i to nie jest regula) :)

Gość exexexex25
mam nadzieje ze nie, w ogole nie wiem po co zaczelam brac tab..

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
każdy lekarz Ci powie żeby po odstawieniu ze staraniami poczekać do pierwszego naturalnego okresu (albo nawet dwa pełne naturalne cykle) zanim rozpocznie się starania. tuz po odstawieniu czas owulacji (ich ilość) jest nie do przewidzenia.

Gość exexexex25
ale ja nie bralam tabletek przez rok, i po roku wzielam tylko pierwszych 5, dlatego mnie troche zastanawia

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
nawet po 5 nie przewidzisz kiedy owulacja...zresztą po prostu się kochaj teraz kiedy masz ochotę lub możesz obserwować śluz i może sie uda ;), a właściwe staranka zacznijcie po okresie.

Gość exexexex25
chyba tak zrobie, mam nadzieje ze sie uda wczesniej,, no cos, trzeba liczyc na szczescie.