Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypadkowyyyy

wpadlem z dziewczyna jak mialem 20 lat

Polecane posty

Gość PROWOKACJA NA 100
nie ma takich śmieci na świecie, to prowokacja a wy karmicie trolla

Gość wypadkowyyyy
moi rodzice w pelni mnie popieraja

Gość oooooooooooooooooooo
Nie pochlebiaj sobie że może kogoś podniecasz !!!! żygam na takich patafianów jak ty knórze

Gość salamandra plamista
a jakie studia skonczyles?

Nawet jak ktoś by wymyślił taką prowokacje to prawie niczym by się nie różnił od tego bubka, oby Dobry Bóg sprawił żeby kutas przestał mu stawać i nie miał szansy skrzywdzić juz żadnego dzieciaczka !!!

Gość powiadasz błąd młodości
to napewno prowokacja , ale sytuacja znowu nie taka wyjątkowa , niestety sama znam sytuacje gdzie ojciec po rozwodzie wypiął sie totalnie na dziecko i nawet tych alimentów nie płaci. To nie jest jakies bardzo sporadyczne , zdarzają sie takie sytuacje,zdarzaja sie takie scierwa ojcowie

Rodzice go popierają bo tacy sami jak on - po kimś musiał ten huujowy charakter odziedziczyć

Gość a swoją drogą
szkoda, że twoja stara ciebie nie wyskrobała pewnie niezła z niej kur.wa

Gość ma_
Ale z ciebie Huuuj i to przez bardzo wielkie H !!!!! Ty nawet nie bierzesz pod uwagę, że twój jak to nazywasz błąd ma serduszko, duszę i uczucia - nawet sobie nie zdajesz sprawy jak to biedne dziecko może się czuć, huuj z twoimi pieniędzmi, przecież nie musiałeś być z matką dziecka ale jak można olać własną krew i n ie mieć przy tym wyrzutów sumienia. Ja uważam że nawet lepiej że się ulotniłeś bo góówno wart jesteś. Jako góówno się urodziłeś i jako góówno zdechniesz. Szkoda że ciebie rodzice pod jakimś przytułkiem nie porzucili bo wtedy może znał byś co to samotność. Żal mi ciebie bo los kiedyś ci odpłaci i tegi ci z całego mojego serca życzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo ładnie napisane. Poppieram Ale uważam, że jest to prowokacja. To nie jest możliwe aby człowiek, który ma 26 lat, niby jakąś firmę, niby pieniądze siedzial na cafe i co robił? Chwalił się czy żalił? Koleś głupia prowokacja. Na ludzkich uczuciach leczyć swoje kompleksy? Na takie tematy jak zostawienie biednego dziecka się nie żartuje. Cóż, jesteś kretynem. Chętnie użyłabym ostrzejsze słowa, ale szkoda na Ciebie czegokolwiek. I to nie chodzi o sam ten występek, bo jeśli jest to prawda to mam nadzieję, że zapłacisz za to. Chodzi mi o tą prowokację, bo z niektórych rzeczy się po prostu nie naigrywa. Nie masz za grosz klasy człowieku ani taktu.

Gość wypadkowyyyy
dzisiaj tez ja niestety widzialem w markecie :o

Gość wy to myślicie faceci
ze skrobanka to taki zwykly zabieg.... ja na jej miejscu tez bym nie poszla, laski maja pozniej zjebana psyche, i mozliwe jest to ze nigdy wiecej nie bedza mialy dzieci jak cos sie spierdoli.... a Wy co, bedziecie mogli dalej swoimi kutasami na prawo i lewo wywijac, a jak bedziecie chcieli dziecko to sobie zrobicie, a dziewczyna juz nie bedzie mogla....

Też tak uważam, bo jakby niektórych się za wczasu wyskrobało to takie śmiectwa po tym świecie by nie chodziły, niby mężczyzna dla mnie to frajer z ciebie, ciekawe czy ta twoja obecna luba o tym wie, bo jak wie i pozwala na to, to też powinno się ją wyskrobać

Gość wypadkowyyyy
oczywiscie ze wie o wszystkim musialem sie ubezpieczyc na wypadek przecieku

" wy to myślicie faceci ze skrobanka to taki zwykly zabieg.... ja na jej miejscu tez bym nie poszla, laski maja pozniej zj**ana psyche, i mozliwe jest to ze nigdy wiecej nie bedza mialy dzieci jak cos sie spie**oli.... a Wy co, bedziecie mogli dalej swoimi kutasami na prawo i lewo wywijac, a jak bedziecie chcieli dziecko to sobie zrobicie, a dziewczyna juz nie bedzie mogla.... " A poród też myślisz że to zwykłe coś:P.Przez poród też można wykorkować:O.A tu wygląda na to że autor został wrobiony:O.A baba zasłużyła na karę:O.

Gość nie nie nie nie nie
Ty autor tego durnego topiku czy ty już kiedyś nie miałeś problemu że baba powinna mieć prawko bo inaczej jest do niczego - bo jak się ciebie czyta to tak jakbym czytał tamtego kretyna, chyba coś z siebie macie.

Gość a swoją drogą
generalnie ten kretyn chodzi po kafeterii i produkuje prowokacje autorze, życzę szczerze, byś wpadł z dziesiątką kobiet i żeby tak żadna nie usunęła, wtedy będziesz miał sporo roboty i odechce ci się ściemniać na forach

Gość nie nie nie nie nie
Kochana a nie szkoda ci tych dzieci lepiej żeby został impotentem, byłoby to dobro dla całego społeczeństwa

Gość gniazdo1
autor topiku = kolejny bydlak niestety tacy faceci istnieja..mialam okazje sie o tym pzekonac...ta historia jest bardzo podbna do mojej, tzn. zachowanie tatusia dziecka... Myslicie ze alimenty zapewnia dziecku szczescie i milosc ojcowska? To jest wg takich facetow tzw. odpowiedzialnosc? Alimenty daja Wam oczyscic sumienie...myslicie ze jak je placicie to wywiazujecie sie z obowiazku wobec dziecka. Kiedys autorze topiku zrozumiesz co zrobiles...tyle ze bedzie za pozno juz na zbudowanie relacji ojciec -dziecko. A swoich rodzicow znienawidzisz za taka "pomoc" jak i siebie samego. Psychika Twoja to odczuje...uwierz A matce dziecka zj3bales psychike na cale zycie.....i najwiekszym tchorzostwem jest zniknac bez slowa....tak mezczyzna nie postepuje.....jestes ciota a nie facetem...rozumiem ze z nia sie wiazac nie chciales ..ale odrzucic dziecko- czesc siebie samego...to czyste koorestwo Pozdrawiam

domyślam się że to prowokacja :o ale muszę to napisać: \"Gdybym spotkała takiego dupka, to zamknęłabym go w ciemnej piwnicy na 6 lat... :D Oczywiście wcześniej skopałabym takiego do nieprzytomności i obcięłabym siusiaka :P\" Tylko na tyle zasługujesz - na to żeby odizolować ciebie od dorosłych odpowiedzialnych ludzi!!!

Gość tyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ja też dodam coś od siebie.Jesteś gnojem,zwyczajnym gnojem! Uciekasz marny dawco spermy! Nikt nie kaze ci wiazac się z tą dziewczyną,ale olać i unikać własnego dziecka???!!!! A moze lepiej wyjedz,bo takiego tatusia,to nie miec lepiej! A tak na marginesie,skad niby masz miec jakies skrupuly,twoi rodzice tez ich nie maja,bo tez olali swojego wnuka! Kiedys czkawa odbije sie wam to co robicie! Wyjechal i studiowal,naukowiec kurwa od siedmiu bolesci!

Madame zgadzam się z Tobą... Dzieciak przynajmniej nie musi się wstydzić, że ma za ojca, delikatnie rzecz ujmując, niezbyt rozgarniętego samca, a do tego pozbawionego wszelakich uczuć, oczywiście pomijam własne wygodnictwo, egoizm i wypaczenie zasad moralnych...

ale palant z Ciebie!!!!!! odwróci sie to wszystko przeciw Tobie ! Powinno sie takich ja Ty wybijać i tyle!

Gość Eskimosss
Nie ma sensu wysilać wzroku na tego posta. Jeśli ten koleś naprawde to zrobił jak pisze, jest skończonym debilem. I napewno los się odwróci, i wszystko zostanie mu policzone.

Gość autor to maminsynek hi hi
Synus mamusi, pod kapciem rodzicow siedzi, mocny tylko w gebie, a jak co do czego przychodzi to sie pod mamina sukienke chowa, ZALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL