Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forres

Wysypko bąble - POMOCY!!!!

Polecane posty

zaczęło się od niewinnej wysypki na wewnętrznej stronie rąk. czerwone kropki i białe obwódki. zero swedzenia. wieczorem nie było po niej ani śladu. w nocy swędzenie rąk, w dzień kolejny wysyp. tym razem całe ręce i dłonie. kolejny dzień wysypka na rękach i nogach. w nocy swędzenie dłoni. kolejny dzień wysypka coraz większa i wstrętniejsza. o dziwo nie swędzi! dzisiaj apogeum. zamiast wysypki - bąble! wygląda to wstretnie. jakbym była poparzona. byłam dziś u lekarza - i rozkłada ręce:( pomocy..byłam już u dwóch dermatologów i nic:( co robić, co to jest!!! :)))

Gość uczulenie...
Wątroba nie daje sobie rady z toksynami i funkcję oczyszczania przejmuje skóra. Zastanów się co ostatnio jadłaś, albo jakich kosmetyków używałaś. W upalne dni stężenie ozonu rośnie i też może dawać objawy pokrzywki. Kserokopiarka (drukarka laserowa) też może uczulać (przy drukowaniu może wydzielać się ozon).

Gość kup zappera
to wybijesz wszystkie wirusy, bakterie, pasożyty itp.

Gość uczulenie...
Może też być objaw pasożytów. Rozmnożyły się i wątroba nie nadąża z usuwaniem ich toksyn. :(

no właśnie nie jadłam nic nowego. środki czyszczące od dluższego czasu nie były zmieniane. to samo jesli chodzi i dezodoranty i inne \"ulepszacze życia\" pasożyty? jesu najgorsze jest to,że żaden lekarz nie dał mi skierowania na najprostsze badania. natomiast ładują we mnie sterydy:( biorę: metypred ameril flixotide calcium są momenty że wysypka zanika całkowicie, ale po czasie pojawia sie znowu. dzisiaj rano całe ręce, szyja i nogi. jestem załamana, nie wiem co robić:(

dziękuję za podpowiedź. zgłosiłam sie do szpitala, przekierowano mnie do kliniki . okazało sie że lambrie:((( zaczynam walczyć!