Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +++Jak leczyć+++

+ + + HEMOROIDY - JAK LECZYć + + +

Polecane posty

Gość +++Jak leczyć+++

Cześć, proszę o pomoc - porady - leki, w tej jakże wstydliwej chorobie.

Gość proponuję wizytę u lekarza
w moim wypadku, jak ręką odjął :P

Najlepszy środek na hemoroidy to ..................................................................................................................................................................................................................................................................................środek dupy

Gość +++Jak leczyć+++
Wizyta u lekarza jest niezwykle krępująca. Jak wygląda takie badanie? Jakie leki stosować? Jestem w pierwszym stadium tej choroby.

czy jesteś w pierwszym to nie wiesz :o Ja myslałam, że to początek, a okazało się, że to II stopień, a jeden blisko III już. wizyta wyglądała tak, że poszłam, wypięłam pupę na fotelu, proktolog mi podłubał najpierw palcem, potem rektoskopem i umówił na zabieg za 2 tygodnie, wcześniej ordynując posterisan w maści. Trzy razy miałam zakładane gumki, dodatkowo hemoroidy zostały potraktowane niską temperaturą, sam zabieg nieprzyjemny, ale do przeżycia, potem kilka dni bólu i ulga ;) Polecam ;)

Gość babcia sraczka
"Jestem w pierwszym stadium tej choroby" No to pczekaj jeszcze i idz do letarza dopiero jak bedziesz te hemoridy ciagla za soba jak krowie flaki

hehe, ludzie tak mają :o :D Lekarz mi mówił, że niektórzy się 15-20 lat mordują zanim się odważą na wizytę :o

Gość +++Jak leczyć+++
Uwarzam, że rozwiązanie wizyty u lekarza jest najlepszym rozwiązaniem. Czy można własnymi środkami, bądz domowymi sposobami, albo lekami w aptece wyleczyc tą chorobę na "własną rękę"...???

Gość +++Jak leczyć+++
I jeszcze jedno pytanie: Skąd się bierze podstawa takiej choroby? Nadmieniam, że prowadzę intensywny tryb zycia, dużo ruchu, co jest przeciwieństwem powstawania tej choroby.

nie. można złagodzić objawy. Za kilka tygodni, miesiecy, za rok raczej się odezwą znów :o widziałaś kiedyś, żeby zylaki same się wyleczyły, bez interwencji lekarza? :o Przecież tzw. "hemoroidy" to nic innego jak zylaki :o

Gość taka jakas see
nie mozna

według tego co mi lekarz mówił, podstawową rolę grają czynniki genetyczne. O, dziwo, alergicy mają do tej choroby skłonność, co mnie bardzo zdziwiło.

Gość +++Jak leczyć+++
Wiem, że są również zabiegi na hemoroidy, ale sam sposób wykonywania jest strasznie drastyczny. Bardzo się boję.

Gość +++Jak leczyć+++
Czuję się, jakbym to tylko ja chorowała na tą chorobe i oprócz mnie nikt więcej. Czy to tylko mnie dotnkeło....

Gość taka jakas see
pewnie,ze sie boisz ale pociesz sie,ze wytnie i przejdzie a tak bedziesz sie meczyc latami nie bedziesz czula ani widziala

Gość +++Jak leczyć+++
Czy po zabiegu "wycięcia" istnieje ryzyko nawrócenia choroby???

jaki drastyczny? :D Teraz sie operuje wyłacznie te w IV stopniu. Żaden lekarz bez potrzeby nic nie tnie.

Gość +++Jak leczyć+++
babcia sraczka - sądząc po fotografii masz straszny stan swojej choroby- współczuję Ci...

owszem, jest ryzyko, że powrócą, w przypadku metody, którą ja miałam leczone, podobno wynosi jakieś 10%. Lekarz powiedział, że prawdopodobnie spotkamy się znów, po mojej ewentualnej ciązy :o

Gość +++Jak leczyć+++
A co ma ciąża do hemoroidów...? Skąd się bierze, ajkie są podstawy tej choroby...? To straszne co teraz przeżywam...nie mogę siedzieć, mam krepującą biegunkę...to jest coś strasznego dla mnie i wstydliwego.

a co ma biegunka do hemoroidów? :o

Gość +++Jak leczyć+++
Ja tego też nie pojmuję...

przecież nie od hemoroidów masz biegunkę :o

Gość +++Jak leczyć+++
Wcześniej jej nie miałam, odkąd od tygodnia borykam się z tą chorobą.

Gość Ja też je mam i cierpię...

Gość tomasz43
Ja polecam leczenie metodą krioterapii. Ja stosowałem Anurex i właśnie w swoim domu leczyłem się z hemoroidów. Lekarze przepisywali mi tylko nieskuteczne maści. Natomiast przyznam, że Anurex pomógł. Ból ustąpił a hemoroidy poznikały. Jeśli ktoś potrzebowałby adres do strony producenta to proszę http://www.anurexworld.com Pozdrawiam

Gość emo 333
nie sluchajcie " tomasz43" on chyba sam jest producentem tego leku bo wszedzie o tym rozglasza ;/

Gość dupcia lili
cześc cierpię jak większośc was . i bardzo proszę dajcie namiary na lekarzy . w łódzkim i mazowieckim . a zanim pójdę do lekarza to czym mogę złagodzic bul .pozdrawiam lili

Gość Dajcie rade
no to poleccie jakis dobry srodek na te problemy, jakas masc czy cos.. bo juz nie wiem, co jest dobre a co nie