Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOoOoLIIIIBVjjjaaa

TUSZ!

Polecane posty

Gość ja go mam i użyłam tylko 2 raz
nie polecam,skleja rzęsy :-o Nie wiem skad zachwyty tym tuszem

Ja zamawiam na Allegro, jestem zadowolona. Co do tuszu jest rewelacyjny, jednak lepsza jest wersja Curved Brush z podkręconą szczoteczką.

Kupuje ten tusz, ale w Sephorze za ponad 40zł. Nigdy na allegro. Może to kradzione .. pół biedy.. ale jeśli podróba ? Na pewno efekt nie będzie taki jak po oryginalnym. Ludzka pazerność i głupota nie zna granic :(

Gość większość tych kosmetyków
pochodzi z Anglii po prostu, tam są dużo tańsze. Można je kupić nawet przez net, hurtowo, ze sklepu internetowego i potem sprzedać na Allegro.

Polecam przeczytać negatyw sprzedawcy : "TOTALNA PORAŻKA!!!Perfum miał być orginalny a jest WIELKĄ podróbą już nie wspomne że zapachu wogóle nie czuć!! NIE POLECAM" i neutralny : "Podkład odbiega trochę od orginału gdyż uzywam od 5 lat ten sam podkład i wiem jak wygląda właściwa konsystencja, a ten który dostałam jest dosyć płynny. Ale reszta wszystko OK."

większość tych kosmetyków - jasne, ale nie ma aż takiej różnicy w cenie. Sprzedawca musi jeszcze odjąć kase za wystawienie przedmiotu i prowizje za sprzedaż. Po ile go kupił ? Po 1 zł.. ?

nawet gdyby byly oryginalne to kluczowa sprawa jest kwestia przechowywania. kosmetyk ktory podrozuje raz w cieple raz w zimnie, trzymany jest w domu w lazience wilgotnej, itp nie bedzie sie dobrze sprawowal :o

Gość OOoOoLIIIIBVjjjaaa
no wiesz co, nie przesadzaj...pazerność? a może mnie nie stać żeby kupić w galerii jakiejś i zamawiam na allegro? nie raz zamawiałam, i było ok ..

chyba działa to na zasadzie psychologii tłumu :/ tusz można teraz dostać z pensetą ! w tesko za 19,90 pozdr

Gość malutkaaaaaa
Atmosphere, Diva Fashion, Troll, Bershka, West One, Oasis, Sister Point i wiele innych... zapraszam na moje aukcje - markowe ciuszki i dodatki od złotówki http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php ?uid=6034775

Ja mam z Astora 3D Style i jestem zadowolona :), ładnie podkreśla, wydłuża, podkreca i pogrubia. Jednak na tyle delikatnie, ze rzesy wydają się być naturalnie długie :). Wcześniej miałam, a właściwie nadal mam, tylko, że nie używam, L\'Orealna Volume Schocking i jak dla mnie okropny, chcoiaż wydałam na niego ponad 50zł, okropnie skleja rzesy :/.