Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna po przejściach

Co zrobić zeby ON wrócił? Odezwać się czy nie?

Polecane posty

Gość dziewczyna po przejsciach
do zerwac kontakt Dziekuje za mile slowa :) Faktycznie dolącze do tego topicu, tam pewnie znajde wiecej zrozumienia

Gość zerwac kontakt i tyle
fajnie, zapraszam :) ja mam tam nicka Biala Czekolada :P i mowie Ci - nie walcz...o nich sie nie walczy, walczyc musza oni.

Gość życie...
30 letni facet powinien wiedzieć czego chce. Jeśli się do Ciebie nie odzywa, jeśli nie chce z nią zerwać dla Ciebie to cokolwiek byś zrobiła i tak go do niczego nie zmusisz. Taka prawda. To on musi podjąć decyzję. Zresztą skoro jest z inną i ma Cię "gdzieś" to wątpię by tak nagle zmienił zdanie.

Gość gffdddd
nie pytaj dlaczego... po prostu tak lepiej, zerwac kontakt i dac mu spokoj, skoro tego chce. nie ma sensu sie narzucac bo TYLKO POGORSZYSZ SYTUACJę. TEN moj jak mu sie narzucalam to juz dalo sie wyczuc, ze ma mnie dosc. wiec dalam sobie spokoj. trzeba wiedziec na ile mozna sobie pozowlic i kiedy definitywnie zerwac kontakt i nie odzywac sie pierwsza. czy on kgoos ma? nie wiem bo mieszka bardzo daleko i nie mamy kontaktu. kto wie, moze kgoos ma. jesli jest z nią szczęsliwy to fajnie... widocznie ja nie bylam ejszcze ta wlasciwa, ktora dala by mu szczescie. pozostaje to zaakceptowac :)

do zycie Dobra, ale ja licze ze mu zajawienie na ta laske przejdzie zreszta on ma 3dychy ale jest jeszcze niedojzaly, wiem ze robi mi na zlosc bo ja kogos mialam... nie sadze aby sie zmuszal do spotkac ale skoro mnie zauroczenie przeszlo do faceta z ktorym sie spotykalam po 4 miesiacach a wczesniej swiata poza nim nie widzialam to licze ze u niego tak bedzie Nie chce rozbijac niczyjego zwiazku, chce aby sam podjal decyzje Ja podjelam decyzje o rozstaniu z tym 4 miesiecznym dla niego bo on zaczal zabiegac no i zaczelo mi zalezec na nowo a wtedy on pow. zegnaj gienia teraz mysle ze moze sie mscil :(

kochana, nie odpisuj tym palantom tutaj :P to ja Cie zapraszalam na tamten topik, tam laski maja duzo gorsze przejscia,mowie Ci...pozdrawiam.

Nie zrozumcie tez mnie zle, nie jestem głupia laska..... po prostu tak wyszlo, roznie bywa wiem ze nie moge cofnac czasu wiec nie bede plakac nad rozlanym mlekiem i roztrzasac co by bylo gdyby..... Ucze sie zyc ddniem dzisiejszym a nie wspomnieniami i rostrzasaniem przeszlosci Nie zycze mu zle (no moze troche ;P), nie chce sie mu wtracac w zwiazek czy randkowanie na zasadzie wyznan milosci czy atakowania smsami jego laski (bo slyszalam o takich akcjach)

dzieki Biała Czekolada :) Zaczernie sie i sie przeniose Buzka :)

Gość wiko900
Jak ja napisałam do byłego(który mnie zostawił),że mi na nim zależy i próbowałam z nim porozmawiać to tak mnie zjechał,że szkoda gadać...

Gość czytam i czytam ...
hahahahahaha

Gość gość
moj byly chlopak w ciagu dwoch lat odszedl ode mnie 3 razy,z byle powodu i do swojej eks. za kazdym razem gdy wracal gral na moich uczuciach i wybaczalam mu wszystko do nastepnego odejścia. Ale przysięgłam sama przed sobą, że to zmienię. Zamówiłam urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl , po tym w końcu zaczął mnie naprawdę szanować. Teraz jest między nami tak jak powinno być w każdym normalnym związku.