Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynkaaaytra

JAK JA ZAZDROSZCZE KOBIETA KTÓRE NIE SĄ W CIĄŻY

Polecane posty

Gość cytrynkaaaytra

TEGO ŻE MOGĄ ĆWICZYĆ ---ALE NIE CWICZA , WOLA BYC GRUBE

Gość cytrynkaaaytra
JA JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC AZ ZNÓW BEDE LASECZKĄ

Gość zła podła bestia
przeciez cieżarne tez mogą ćwiczyć

Gość zetowiczka
zakladam ze jestes w ciazy. wiesz ile kobiet Tobie zazdrosci, ze bedziesz miec dziecko, bedziesz je wychowywac, patrzec jak sie smieje. inne nie moga tego miec, chociaz bardzo chca. aaa jak sie postarasz to odzyskasz figure. nie wiem jak mozesz pisac, ze zazdrosccisz tym, ktore nie sa w ciazy.

Gość zła podła bestia
Mnie sie wydaje, ze to jest podpucha, wiec bym sie tak nie angazowała emocjonalnie, kolezanko 🌼

Gość cytrynkaaaytra
TAK ALE ZAZDROSZCZE IM TEGO ŻE MOGA CWICZYĆ, DBAĆ O LINIE A TEGO NIE ROBIĄ, JA NATOMIAST ZDAJE SOBIE SPRAWE ZE W CIĄZY TEŻ MOŻNA CWICZYĆ ....ALE JAK???? TAKIE DELIKATNE CWICZENIA TO WOLE SOBIE ODPUSCIĆ NIZ JESC CUKIEREK PRZEZ PAPIEREK I TESKNIE ZA TYM,.

Gość cytrynkaaaytra
NO I NIE UZNAJE CZEGOŚ TAKIEGO WTRAKCIE CIĄZY JAK DIETA.....TERAZ NICZEGO NIE WOLNO SOBIE ŻAŁOWAĆ:(

Gość zła podła bestia
Pieprzysz Widzialam reportaż, laska pod kontrolą instruktora zasuwała na siłowni jak sie patrzy. W siódmym miesiacu. Max godzinę, ale godzina to jest całkowicie wystarczająco. A jak ty zazdroscisz, ze mogą się głodzic, to krzyżyk na drogę. Na szczęście niedlugo twoje męki dobiegną końca i bedziesz mogła się znowu glodzic

Gość cytrynkaaaytra
SERIO TO NIE WIEDZIAŁAM, ŻE MOZNA TAK ZASUWAĆ, DOWIEM SIE JUTRO ZADZWONIE, TYLKO TAK TROCHY GŁUPIO Z BRZUCHEM. NIE GŁODZIŁAM SIE NIGDY SPALAŁAM TO I JADŁAM TYLKO SAME ZDROWE RZECZY, ATERAZ I MC DONALD, I HOT DOGI

ja rozumiem, też zazdrościłam dziewczynom bez brzuszków... po prostu tego, że są szczupłe (a nie tego że mogą ćwiczyć), tego, że się mogą normalnie schylić, żeby buty założyć...itp całe szczęście to już za mną

pitolisz jak nie zdrowa jestes w ciąży taki stan zdaża sie ( zazwyczaj raz góra dwa razy w zyciu i teraz masz sliczny brzunio a po kilku mieisacch bedzieszz nów wygladac normalnie a co za stwierdzenie nie sa w ciązy i nie dabja o linie skad wiesz ???

Gość zła podła bestia
Nie opowiadaj, ze hotdogi jesz dla dobra ciąży. Zdrowe rzeczy jak najbardziej powinnas teraz jeść i jak najbardziej możesz. Po prostu masz gotową wymówkę - bo ciąża. Fastfoody są w ciaży niewskazane i każdy lekarz ci to powie. Spytaj swojego lekarza, spytaj w siłowni - możesz cwiczy, tylko się nie przeforsowywac i robic to pod kontrolą

Gość Nowa Ufliczka
autorko, rozumiem cię i jak się domyślam ćwiczenia i trning to twój życiowy dopalacz ale jak urodzisz będziesz miała trening że hoho.

Gość ech szkoda gadac
autorko topiku-skoro tak zazdrościsz kobietą bez brzuszków a ciąża to TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKI BÓL to po cholera zaszłaś w ciąże??????? Zastanów się nad sobą bo jesteś pusta jak but!!! W takim przypadku należy tylko współczuć dziecku