Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poor Diana

o samobojstwie

Polecane posty

Gość poor Diana

marze o samobojstwie musze sie z wami podzielic moim marzeniem o samobojscie coz nie wyszlo mi w zyciu nie dostalam ciala takiego jakiego bym chciala nie dostalam zdolnosci i mozliwosci takich jakbym chciala, coz zycie to nie koncert zyczen ale nie zrobie nic bo bo jestem do niczego i nigdy nie osiagne mistrzostwa poza tym z takim cialem nawet nie moge traktowac zycia lekko hedonistycznie i na luzie przeszkadza mi ono jest balastem nie o to chodzi ze jestem gruba i brzydka wrecz przeciwnie ogladnelam najnowszy film bariera nie do przeskoczenia blok psychiczny i bardzo dobrze, bardzo sie ciesze, radość w moim sercu jak o tym mysle, smuce sie i denerwuje ze jeszcze zyje ale co sie odwlecze to nie uciecze musialam dojrzec do tej decyzji dziele sie tym z wami miliony ludzi umiera codziennie myslicie ze jestescie kims prawidłowo kazdy ma jakies tu zadanie

Gość KTOŚ DOSTRZEŻE TWOJĄ NATURĘ
ZMIEŃ SWOJE MARZENIE!!!pbejrzyj się za siebie i zobacz jak ludzie cierpią i nadal pragną ŻYĆ!!!!!!!!!!!!!! Małe dzieci cierpią !cóż ONE zawiniły ? aTY tak szybko z tego szczęścia i dobrobytu chcesz zrezygnować???????????????????????A kiedy przyjdzie upragnione uczucie ? a kiedy będziesz mogła dzielić się z ukochanym swoim życie to co mu wówczas powiesz ????? że nie chciałaś żyć????a dzieci które na pewno będziesz miała !czy tak bardzo chcesz żeby Ciebie to też omineło????????????????????? ZASTANÓW SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do autorki tego topiku
ciesz się kobieto,że jesteś zdrowa a nie pierdolisz glupoty o nieidealnym ciele i jakiś pojebnaych zdolnościach😡To nie jest w życiu najważniejsze!W życiu liczy się TYLKO I WYŁĄCZNIE ZDROWIE I NIC WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dla mnie liczy sie
moja rodzina :) To jest najwazniejsze ;) Jak jej zabraknie to nic tu po mnie...

Gość do autorki tego topiku
no rodzina oczywiście też jest bardzo ważna:)i JETS JEDNYM Z POWODÓW DLA KTÓREGO WARTO ŻYĆ! Nie wrato zabijać się jak pisza autorka przez nieidelane cialo:o