Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Butter-Cookie

Garb na nosie ! Czy operacja jeste bezpieczniejsza ?

Polecane posty

Gość Butter-Cookie

Niż zmiana całego nosa lub np. wielkości ? Mam garba i chcę go usunąć ! nienawidzę go ! Jest taki okropny, nie bardzo duży, ale i tak jak mam zdjęcia z lekkiego profilu to wygląda okropnie :(

Gość Butter-Cookie
Jak mam wsadzić to zdjęcie? na jakiego linka ?

Gość w dodatku się nie myli
Masz taki garbek jak ja miałam. Nikt go nie zauważał, a mnie wkurzał niemiłosiernie. Usunęłam go, przeżyłam. Niektórzy nawet nie zauważyli, a ja czuje sie o niebo lepiej. :) Potega psychiki/głupoty nie ma granic.

Gość Butter-Cookie
hehe :P Nom ale ja bym bardzo ciała go usunąć. Na dodate chcaiłabym być modelką a one niestety nie moga mieć garbów na nosie :(:(:(:(

Gość memela
do tych którzy usunęli ! ;-) jak to jest ?

Te chce usunąc garba z nosa. Nie mogę patrzeć na siebie w lustrze, na ślubie fotograf miał zakaz robienia zdjęć mojego profilu ehh... W wakacje pojde na wstępną rozmowę z chirurgiem i zapytam się dokładnie jak to wygląda i ile kosztuje.

Gość piwo becks
autorka tematu wg mnie przesadza grubo bo takie malenkie garbki dodaja tylko uroku. natomiast co do duzych garbow- usuwajcie!! ja to zrobilam i uratowalo mi to zycie,. teraz jestem wyluzowana, nie boje sie zdjec i stania do ludzi profilem. sama operacja nie jest niebezpieczna, wczesniej trzeba zrobic badania krwi i zaszczepic si e na zoltaczke. zreszta po operacji nos nie boli wogole. tylko sie ma okropne siniaki ale co to jest w porownaniu z reszta zycia w spokoju

Gość Butter-Cookie
Ale mi to siedzi w psychice :( nienawidze go :(

Gość MateyaKez
tutaj są interesujące informacje na ten temat http://p20p.pl/

Gość aqua aqua
na taki mały garbek jak w linku powyżej to spokojnie wystarczy poprawka w postaci zastrzyku z wypełniacza. pod garbkiem odrobina i więcej nad garbkiem - po defekcie nie będzie śladu, a nie będzie inwazyjnej, ryzykownej operacji. też to sobie zrobiłam - jestem bardzo szczęśliwa, że tak bez problemu swój garbek "załatwiłam". wypełniacz lekarz mi podał nowej generacji, nazywa się aquafilling i nie wchłania się tak szybko jak kwas hialuronowy. minimum kilka lat spokoju. a koszt około 1,000 zł.