Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asxdcfghjkl

twardniejacy brzuch w 27 tc. czy to normalne?

Polecane posty

Gość asxdcfghjkl

po spacerze lub tez i bez wysilku moj brzuch czasami robi sie bardzo twardy, jak kamien i czasami mnie ciagnie jakby do dolu biore nospe, magnez i leze czy to cos niepokojacego? czy tak powinno sie dziac czy raczej nie ? prosze o pomoc

sorry, ale dla mnie to nieodpowiedzialne, zamiast od razu zadzwonić do lekarza prowadzącego ciążę, pytasz na forum

Gość asxdcfghjkl
zastanawiam sie czy nie jechac dzis do szpitala, prosze o pomoc nie chce panikowac, ale nie chce tez czegos zaniedbac

Teoretycznie nie, bo macica zaczyna się już przygotowywać do produ. Jeśli są nieregularne, zdarzają się rzadko, trwają krótko to niby nie ma się co martwić. PRAKTYCZNIE skonsultuj to z lekarzem, to najlepsze wyjście.

Gość asxdcfghjkl
tak tak dzwonie do leakarza od wczoraj tylko nie odbiera a poza tym chce jechac dzis do szpitala, tylko ze dzis twardnial mi na kilka minut i nie chce panikowac

Gość asxdcfghjkl
dzieki okokokoko a Ty tak masz? bo widze ze jestes podobnie w ciazy jak ja

ja tez tak mam. jak ponosze troche Maniuli to póxniej brzuuch jak kamieć cięzki i twardy wtedy leze z nogami w górze i odpoczywam... Mój gin twierdzi ze wjo ok tak ma byc bo to sa skurcze dzieki ktorym wszystko sie przygotuje do porodu i nie ma co panikowac. Poprostu trzeba bardziej na siebie uwazać.

Mój mówi to samo, dlatego napisałam, że teoretycznie to normalne, ale zawsze lepiej skonsultować się z ginekologiem. Ja też jak przesadzę z łażeniem, albo jak się zmęczę, albo czasem są same z siebie.

Gość asxdcfghjkl
czyli moga to byc te skurcze Baxtona- H.. ? nie pamietam dokladnej nazwy :o

Tak tak to właśnie mogły zacząć się juz te skurcze. Ale wiadomo, żadna z nas nie wie na pewno co tam u ciebie. Jedź do tego szpitala, przynajmniej będziesz miała spokojną głowę.

hehe ja to nawet nie wiem co jest u mnie :D:D

Gość asxdcfghjkl
uuuuup

Gość pooddnosze bo tez tak mam

skonsultuj z lekarzem! fakt ze macica moze sie przygotowywac ale moze tez chciec juz powoli rodzic:o wtedy lekarz zapisze Fenoterol i zaleci lezec-ja tak mialam i lezalam od 26 tyg do konca ciazy