Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vokurassa

koiety które stoczyły się w męskość

Polecane posty

Gość Vokurassa

lesbijka to kobieta, która nie rozwinęła się w kobietę tylko stoczyła w męskość. Dobrym przykładem jest znana aktorka i jej producentka: http://cdn-media.channelme.tv/media/images/000000/57/61/NTc~NjYx_large.jpg Jedna jest jakaś wyprana z ciepła, druga jest męska, że aż boli patrzeć ... Lesbijki nie potrafią być kobiece ale wieke kobiet po czterdziestce przestaje chcieć być kobietami bo czuje, ze nikt już ich w takiej roli nie chce. Staczają się w męskość ! Czasem w alkoholizm.

Gość papironka
lesbijek nie trawię bo nie lubię niudaczników

Gość analizujemy
zawsze lepsze to, niż stoczenie się pod męczyznę wtedy już nie ma ratunku:o

Gość papironka
pod mężczyznę to nie chcą się stoczyć lesby 100%-owe !!!!!!!!!! Normalna kobieta odwrotnie.

Gość Dżolo Bolo
lesby to szajas damski

Gość paróffkasz
lesbijstwo to względnie nieszkodliwe zboczenie - w odróżnieniu od innych zboczeń, kŧóre są ohydne i społecznie groźne !!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jeśli lesba urodzi dwoje dzieci to jest do strawienia.

Gość analizujemy
normalna kobieta sie nie stacza to facetów domena:D🖐️

Gość rypnik
Vokurassa Na moje oko, to twoj rozumek sie nie rozwinal tylko stoczyl w orzeszka

Gość Zabalicki
zboczeni i poleczicy zboczonych opanowali kafe ale to normale pod rządami liberałów

Gość rypnik
Przestudiuj alfabet, bo nie wiadomo co piszesz

Gość tolerancyjna_
Vokurassa ty przedstawiasz stary, głupi i przeterminowany stereotyp na temat Lesbijek..... Lesbijki jak to ogółowo przyjęto powinny się dzielić na butch i femme...ale tak nie jest i nie wciskajcie ciemnoty....lesbijka to przede wszystkim kobieta...która ma takie same potrzeby, uczucia jak ja lub ty.... w 100% zgadzam się z Nie-ja.... albo mi się wydaje albo coraz więcej Polaków jest homofobami.... zamiast pisać takie pierdoły na forum i robić z siebie totalną idiotkę przemyślała być sytuację taką jak ja jedna a pozostali to homoseksualiści....jakbyś się poczuła jakby cię odrzucili?...hmmm....zapewne tak samo jak oni na codzień w tym walnientym systemie....nazywanym przez niektórych krajem...