Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaankaanka

KTORAS KUPOWALA SUKNIE SLUBNA ZAGRANICA ? JAK TO PRZEWIEZC??

Polecane posty

Gość ankaankaanka

No wlasnie.. zastanawiam sie czy nie bylo by problemu z przewozem , czy sie nie pomnie, czy wiezc jako bagaz podreczny czy ten drugi.. oplaca mi sie kupic tutaj ( 4 razy taniej) wiec dodatkowe kozty jak doplata do nabdbagazu czy cos w tym stylu nie robia roznicy, chodzi tylko o sam przewoz :)

jak sie pomnie to zaniesiesz do pralni i ci wyprasuja za 30zl :)

Gość ankaankaanka
aaa.. dzieki ;) a przewozilas? wiesz chciala bym troceh wiecej szczegolow

przewozic nie pzrewozilam zza granicy ale dostalam paczka pocztowa :/ ja kupilam uzywke wiec musilaam dodatkow prac w pralni ale tuz przed slubem samo prasowanie kosztowlao mnie 30zl rok temu :) robia to profesjonalnie , przynajmniej w 5a sec :) moge polecic

Gość ankaankaanka
aha.. ja mam problem.. tu gdzi jestem , za granica , choc tego nei planowalam, mialam w planie upic suknie po przylocie do polski, ale tu ostatnio jakie spromocje sa , tyle ze ani nie mam z kim isc :( ani nie ma kto doradzic.. w polsce poszla bym z mama , przyjaciolka.. nie wiem co robic.. dlatego zalozylam tez ten 2 topik bo nawet nie wiem jak sie do przymairki przygotowac.. eh.. oplaca mi sie kupic tutaj bo tansza kilka razy by byla.. ale znowu sama nie wiem czy sie zdcyduje, czy sie dogadam z pania z salonu u ktorej bede miezyc ( nie chodzi o jezyk obcy tylko o to ze nie iwem o co pytac i takie tam) ..

musisz sobie dobrac starannie dodatki, przynajmniej miec cos upatrzone bo pewnie cie bedzie kobieta pytac jaki welon, jakie buty, czy rekawiczki, jaka fryzura czy diadem itp rzeczy.. kwiaty itd... fason sukni mozna modyfikowac pod okreslone dodatki, glupia ozdoba na sukni moze byc uzalezniona od dl welonu itp... ale to kobieta w salonie wie o tym i pewnei doradzi co i jak :) nie przejmuj sie ja kupilam suknie sama bez niczyjej rady a ciezko bylo mi wybrac sposrod tylu roznosci... wazna tez jest halka, kola itd zalezy od sukni ale jesli jest halka oddzielnei nei zszyta z suknia to tez tzreba dokladnie przymierzyc i dopasowac :) musisz sie wygodnei czuc wtej sukni i to najwazniejsze !!! ok spadam spac, dobranoc a jak masz jeszzcze ajkies watpliwosci to zapraszam na gg 6968090 mam slub rok za soba i wiele rzeczy wyszlo wpraniu z czym sie pomylilam:)

Gość ankaankaanka
:) dziekuje Ci :) , odezwe sie na gg , tez ide spac.. dobranoc

Gość nicola76
a gdzie mieszkasz anka??

kurcze,sama sie wybieram do kilku salonow i juz nie moge sie doczekac,wiec nie wiem czym sie denerwujesz..a powiedz,gdzie sa takie tanie sukienki??

Gość iroka
Wlasnie, skad jestes?Widzialas jakies fajne sukieneczki?