Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latte20

* * * * * * ** * * *Czy ETIAXIL piecze tak samo jak ANTIDRAL ? ? ? * * * * * * *

Polecane posty

Gość latte20

Tak jak w temacie. Czy skóra po nałozeniu Etiaxil piecze i swedzi tak samo jak po Antidralu. Najbardziej interesuje mnie to czy tak samo swędzi. Stosuję Antidral na twarz, bo nigdzie indziej się nie poce, ale jak jest gorąco to tragedia na twarzy. I o ile pieczenie zniosę spokojnie, tak swędzenie doprowadza mnie do szału. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz.

Gość karmazynek
na twarz? hm pierwsze slysze ja stosowalam etiaxil ale normalnie pod pachy. z tymze jesli sie za duzo nie nalozylo to nic nie pieklo a ni nie swedzialo

Gość latte20
Tak, wiem ze to niespotykane, ale stosuję na twarz. Wszyscy poca sie na rekach, stopach, pod pachami, a ja na twarzy niestety. Chyba wolalabym gdzie indziej. Na twarz niestety takich środków nie wymyslili, dlatego musze się ratować tym co jest.

Gość karmazynek
a nie dostajesz zadnych podraznien od nakladania tego na buzie???????

Gość latte20
Nie, co prawda mam czerwone miejsca, w ktorych to nakladam, ale rano twarz jest normalna. Ale ja nie mam wrazliwej skory.

Gość turu
Etiaksil jest jeszce gorszy no chyba ze wyprobujesz ten delikatny moze bedzie dobry

Gość qwertyuipou
o matko boska..... naprawde stosujesz antidral na twarz? i etiaxil tez chcesz? wiesz w ogole co to robi ze skora?:-( Przeciez to Ci wyzre skore... cera jest za delikatna na takie cos poza tym nie stosuje sie etiaxilu na inne miejsca, skoro jest pod pachy i nawet na nogi inny to pomysl sobie ze jednak cos jest nie tak.... Skad w ogole pomysł zeby go na buzie nałozyc!? Naprawde mnie zaskoczylas

Gość gość
tak wyobraz sobie ze niektorzy maja ogroomny problem z nadpotliwoscia wlasnie twarzy... i glowy.. a nie ma preparatu na rynku do stosowania na te czesci ciala. doskonale to rozumiem.

Gość gość
Etiaxil szczypie tak samo...ale jest jeden plus, że jest dostępny również w tubkach- konsystencja kremu, do używania na ciało. Myślę, że byłby dla Ciebie wygodniejszy