Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artianka

krew podczas seksu

Polecane posty

witam! nie jestem dziewica. mialam pare miesiecy przerwy w seksie i 2 dni temu kochalam sie z chlopakiem i na drugi dzien na majteczkach taki zaciek krwi nawet nie plama. podczas seksu bol na poczatku pare ruchow i juz git a nawilzona bylam dobrze. dzis kochamy soe to samo bol pare ruchow i spoko ale podczas stosunku pojawila sie krew. co moze byc przyczyna??? za pare dni mam dostac okres.

Gość dziwne_
moze tez tak byc jak sie uzywa tampony, ja tak mialam pare razy

Gość dziwne_
bez aplikatora, najzwyklejsze OB od lat juz :) bardzo sie do nich przezwyczailam :)

Ja też używam OB tylko te z silktouch ale nie zdarzyło mi się, żeby krwawić podczas stosunku. Może dlatego, że po domu po prostu używam podpasek, żeby dać "jej" odpocząć :)

ale to nawet jak plamienie nie wyglada. mialam krwawienie podczas stosunku mialam wkladke troszke byla zabrudzona a teraz nic. mysliscie ze to tak przed okresem? nie uzywam tamponow.

no mi się zdaje, że to przed @.. Mi się zdarzyło, że dostałam okres 2 dni wcześniej zaraz po bzyku bzyk :) A kilka razy przed @ to był śluz zabarwiony krwią ale to tylko trochę, a później normalnie dostałam @

Gość dziwne_
ja w dzien tampony a na noc podpaski i dlatego tak mam, raz to mi tak polecialo ze cale nogi mialam czrwone wlasnie za raz po stosunku, a to bylo w srodku cyklu, mialam USG i wszystko bylo w porzadku ale wtedy przesadzalam z tamponami bo wlasnie nie dawalam odpoczać, tylko caly czas zakorkowana chodzilam, od tamtej pory mam nauczke :) teraz sie czasem zdaza, rzadko bo rzadko ale sie zdaza, Artianka idz sie przebadaj dla swietego spokoju :)

oj no to rzeczywiście nie miłe przeżycie.. Może niech na razie poczeka do okresu :) Jak nie dostanie to niech pójdzie bo myślę, że to w miarę normalne, bo nie współżyła kilka miesięcy to się "zwęziła" a na dodatek wyczekuje @ :)

hehe nawet uslyszalam ze jestem ciasniejsza hehe :) ale wiecie co dziewczynki dzieki za pomoc, no teraz to przed okresem raczej nie ma co isc?

a bzyku bzyku wlasnie mi tez przyspiesza @ ale teraz to nie jest plamienie nie wiem jak mam wam to powiedziec taki zaciek na majtkach. to bylo po poludniu a teraz nie mam zupelnie nic.

No ja bym raczej nie poszła :) Czekałabym do okresu no chyba, że by mnie tak bolało, że chodzić bym nie mogła to bym dopiero poszła :) Ale zagmatwałam :P Nie no ja po prostu jestem zdania: a) "zciaśniałaś" stąd opór i ból b) jesteś przed @, a przed tym też występuje ból podczas stosunku i ewentualne plamienia Chyba, że dostałabyś okres, a po nim sytuacja znów by się zdarzyła to idź bankowo! Ja muszę mieć jakieś bardziej poważniejsze objawy, żeby się wybrać do gin..np. ciągły ból przy stosunku albo dokuczliwy ból jajników cały czas.. Tak akurat było niedawno przy zapaleniu przydatków :O

wiesz ja jak długo się nie bzykałam, to miałam wrażenie, że tam u dołu w stronę odbytu jakby mi no strzeliło normalnie taki jakby rozstęp no i z tego krew poszła..Ale to nie ze środka i owszem jak ubrałam wtedy stringi to zaciek był jakby taki "przemaz" krwią ale smuga.. No ale wymiarów członka się nie wybiera :)

Gość dziwne_
ja chodzę raz na pol roku zrobic sobie cytologie, tak kontrolnie, tyle teraz tych artykulów o roznych chorobskach, tak to razcej nie mam problemow

Gość dziwne_
juz zmienilyscie temat :)

Gość dziwne_
ja s[adam spac, rano musze synusia na dworzec zaprowadzic bo jadą z klasą do ZOO :) Artianka bedzie dobrze nic sie nie boj :)

heh no wlasnie mnie kolezanka gania ze mam 22 lata a nigdy cytologii nie mialam. w sumie to ja nigdy nie mialam zadnych problemow z tymi sprawami i dlatego mni teraz to dziwi. Klaudynka69 rozmiar czlonka mozna sobie wybrac :) :P

no ja w spodnie nie patrzyłam jak się za mojego brałam :P wierzyłam, że będzie miał się czym pochwalić! i trafiłam :) dziwne_ jak to baby nowy temat co 5 minut :) dobranoc i spokojnej nocy

fajnie ma synus :) kolezanka mnie nastarszyla ze tak moze byc przy cyscie czy miesniaku juz sama nie wiem. dzieki dziewczynki za pomoc wielki buziak :* dobranoc -->dziwne__

Poczekaj do okresu, a po okresie idź na kontrolne i najlepiej na tym wyjdziesz bo nie będziesz się zamartwiać :)

Gość ja też tak miałam
i okazało się, że mam zapalenie

no to sie ciesz klaudynka :)ja zreszta tez nie narzekam na rozmiar czlonka mojego partnera :D

Gość wstyd przyznać
ale nie wiem... tylko, że ja nie miałam żadnej przerwy, to były początki z seksem (po jakichś 10 stosunkach)

Acha..no cóż.. Ja przy zapaleniu przydatków miałam okropny ból podczas stosunków, jakby mój facet jeździł dosłownie penisem po jajnikach. Ból nie do zniesienia.. ale krwi raczej nie było..

Gość mnie strasznie
bolało, jak chłopak "wnikał" we mnie... ból jakby mnie rozrywało od środka... mimo, iż błony już nie miałam to za każdym razem seks kończył się fiaskiem, moim płaczem i krwią... i potwornym bólem całego podbrzusza zaraz po seksie i następnego dnia... Poszłam do ginekologa, przepisała mi maść i od tej pory nie narzekam :) a minęło ok. pół roku