Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHAM PANIA MARTE

PANI MARTA RULES

Polecane posty

Gość KOCHAM PANIA MARTE

NA TYM FORUME :classic_cool: :classic_cool:🖐️

Gość dziś incognito
Ja też kocham Panią Martę !!!!!!!!! Martuniu uwielbiam Cię czytać - mam nadzieję, że wiesz kto (facet) 🌼😘🌼😘

wooow mam fanow :classic_cool: 😘 cwikla -----> z romantykiem nie gadam on dla mnie od wczoraj nie istnieje incognito -----> 😘 a ujawnisz sie ???? suka -----> cos ty, pozdro mnie nienawidzi, nigdy nie napisalaby ze mnie kocha :O ta ostatnia blee pomarancza ------> wsunelam paluszek... powachalam... nic nie smierdzi.... jest tylko wspanialy zapach kobiety :P

Gość maaaaaartus
Też lubię moją imienniczkę :) Martunia wie, o kogo chodzi :)

Gość maaaaaartus
myślę, że czas się zaczernić, co nie? będę bardziej rozpoznawalna :D od dziś `panna em` :D

Gość pozdro ma tyle dystansu
do tego forume jakiego ty Martusiu nigdy nie bedziesz miala chocby w polowie ;) dlatego ten topic moglbybyc przez nia zalozony :P

Gość maaaaaartus
dzień dobry 🌻

maaaartus ----> jak najbardziej sluszna decyzja tyle dystansu ------> mozliwe, ja jestem tu stosunkowo od niedawna, no a ona to weteranka

Gość Pani Marta*
chowam się w paprociach i udaję kleszcza :classic_cool:

Gość Marta glupolu
Po czym wnosisz, że pozdro600 cie nienawidzi? Nie promuj sie jej kosztem.

no nigdy bym nawet nie wpadla na to ze moge sie promowac, bo niby po co? a juz czyims kosztem to wogole. a wnosze po jej zachowaniu w stosunku do mnie, od mocno pojechane poczynajac, do dzis. a poczymby innym :O

A tak w ogóle to jaki jest sens promowania się będąc anonimem? :/ Kurde nie wiem jak się robi te emoty oprócz tych :D, 🌻 Powie mi ktoś? xD

Dzięki za stronkę 🌻 Na kafe jestem raczej od niedawna-stąd to moje `niedouczenie`. Heh skojarzyłam Ci się z kimś ze stolycy? No to widzę, że `sławna` jestem jakby nie patrzeć :P

Gość letra
Pani Marto a jak to jest,ze ma pani takie bujne zycie towarzysko erotyczne a jest pani ciagle obecna na forum;-)

Gość Łowca Mart
A ja też ją kocham tylko ze ja poluje na jej cipke od dawna.

letro mila juz wykladam ci kawe na lawe cobys poniala: otoz jest to wyobraz sobie moja droga tak, ze moja skromna osoba na forume niniejsze przebywa prawie wylacznie od poniedzialku do piatku w godzinach mniej wiecej od 8:30 rano do 3:00 po popludniu czasu lokalnego, z mniejszymi lub wiekszymi przerwami, ktore zaleza od natezenia tzw. obowiazkow zawodowych oraz checi - lub jej braku :classic_cool: - do pracy w dniu danem; natomiast jesli chodzi o moje bujne zycie towarzysko-erotyczne, to zaczyna sie ono przewaznie po godzinie 9 wieczorem czasu lokalnego, a wiec wtedy kiedy moja corcia sliczna malenka kruszynka jedyna spatulki sie uda, a ty moja droga budzisz sie do pracy. no chyba ze sie bzykam z kolezanka u niej w domu, to wtedy moze to byc nawet wczesniej. i jezeli oczywiscie nie liczyc masturbacji osobistej ktora zdarzyc sie moze w kazdej chwili i o kazdym czasie, pod wplywem impulsu erotyzcnego jakiegos lub z checi zwyklej zaspokojenia chcicy macicy. :classic_cool:🖐️

a ty lowca do mojej cipeczki to zblizyc sie mozesz conajwyzej na odleglosc jakichs niecalych 10 tys km, wiec na twoim miejscu bym raczej zapomniala kotek :P