Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHAM PANIA MARTE

PANI MARTA RULES

Polecane posty

jakos ten kraj debili jest najwiekszym mocarstwem swiata, ktore ma paris hilton i kilka innych idiotek tak jak Polska dode czy mandaryne. a jesli mnie lubisz to mi nie ublizaj to i poziom zawyzysz :P

bo cos mi sie widzi you-can ze to jedyne slowa ktore do ciebie jeszcze docieraja :O

słonko BYŁO Chiny są największym supermocarstem na świecie :) USA pogrążone są w kryzysie, ale to było do przewidzenia , PL też kiedyś było supermocarstwem :(

niech bedzie i szmatex, WY tak na mnie dzialacie szmatexotworczy jestescie :P

to źle widzisz :P ale no problem mam znajomego optyka ... :P

Gość gość
Marte---> coś mi sie zdaje, że masz ściany w mieszkaniu pomalowane w chamerykańską flagę....tak bronisz tych póógłówków, korzy wszystko zdobyli dzieki inteligencji i pracy imigrujących Europejczyków. Żal, Marte, żal:(🖐️

i bylo, i jest i bedzie. kryzysy mijaja, a chinska tandeta stays forever. na zasadzie kawalu z pijakiem i pasztetem. :P

to nie jest tak do konca. wypowiadacie sie o czyms o czym nie macie pojecia. nie znacie tego kraju i potraficie tylko ogolniac to co zobaczycie w polsacie czy innej tvn. nikogo nie bronie, po prostu staram sie byc obiektywna. nie drwie z Polski w ktorej mieszkacie, a w moim zyciu sie tak potoczylo ze mi przyszlo mieszkac tu. i wcale nie zaluje.

było, i nie zapowiada sie na polepszenie, pamiętaj że to CN trzymają za jaj US , dzięki temu że supermocarstwo sprzedało im swój dlug:) widać że w USA nadal propaganda sukcesu . a wiesz dlaczego USA nie wprowadzało sankcji ekonomicznych na CN za Tybet tak jak to KIEDYŚ mialo miejsce? bo nie moga są już zbyt zależni od Chinoli :)

Gość hehehajjaj

nie oceniasz bo nie masz wiedzy ekonomiczno-politycznej, dla mnie jedno mówić o potędze a drugie de facto nią być :)

you-can nie mam bo nie studiowalam ani ekonomi ani nauk politycznych. jestem informatykiem i taka wiedze posiadam. moj s.p. ojciec zawsze powtarzal ze polityka to najwieksza sciema ludzkosci. i pewnie mial razje. a co mam z robic z powodu relacji USA-Chiny czy nie wprowadzonych sankcji za tybet?? obrazic sie, wyrzucic moj amerykanski paszport do pacyfiku i wrocic na polskim do szczecina? thank you but no, thank you.

nie każe ci wracać , siedź gdzie tylko chcesz ale przyznać musisz że USA to już nie ten kraj co kiedyś, dwie nie potrzebne wojny i błędna strategia ekonomiczna kraju doprowadziła do kryzysu , i nie ma sie co tu podniecać BYŁYM supermocarstwem bo to już było , o to mi chodzi :)

tak przyznaje tu masz 100% racji. bush ma rekordowo niskie poparcie spoleczne, jakiego nie mial zaden prezydent w historii, a z wojna w Iraku zrobil nas wszystkich wiesz w co. ale dalej jest to normalny kraj, mimo wszystko, po prostu NORMALNY. jest :classic_cool:

no ba marte ja nie mówie że nie normalny , ceny benzyny są nadal 2 * niższe nie u nas w ciemnogrodzie, ale nie opłaca sie już tam wyjeżdzać dla $ Polska też jest normalna jak już sie tu mieszka, tylko mamy zły PR :D

dzisiaj tankowalam po $4.37 za galon 😡 co wychodzi mniej wiecej $1.15 za wasz litr, czy to tak 2 razy przy tym kursie po 2.60 to niewiem normalnie bylo duzo ponizej $3, ale sie panu bushowi wojny zachcialo co nie? a PL teraz moze tak, niewiem bo nie bylam tam ponad 10 lat

no i macie dziwny system metryczny :P ćwierćfunciak z serem :P

Polakom sie nie oplaca wyjezdzac nie tylko ze wzgl ekonomicznych. jak ktos nie ma legalnego pobytu to ma przesrane, teraz jest wielka nagonka na nielegalnych, nie zalatwisz nic, w illinois (chicago) czy californii nawet prawa jazdy nie dostaniesz, nie wiem jak jest w innych stanach, o pracy zapomnij, kiedys tak nie bylo a w Europie macie to w dupie, mozna legalnie pracowac to nie dziw ze sie nie oplaca

teraz jest fajna alternatywa z Kanadą , możena sobie jechać na chwilkę i dorobić, a potem wrócić jedno co mnie rozwala z stanach to nazywanie sportu dla tępaków footbolem, a footbolu soccerem :P

football amerykanski nie jest dla tempakow. jest very:classic_cool:. gra zajeebiscie strategiczna i fascynujaca, aczkolwiek brutalna (no ale boks przykladowo tez jest brutalny, jeszcze bardziej) przyszla z australii (rugby), w europie nie rozpowszechniona kompletnie, stad niezrozumiala dla europejczyka. ksiazka zasad NFL to wyzsze studia. ale nie trzeba znac szczegolow ktore znaja zawodowi sedziowie zeby pokochac football. tylko trzeba to zrozumiec, a wszystko staje sie proste. i wciaga bardziej niz kafe, trust me. GO CHARGERS !!!! a skad nazwa soccer to naprawde nie mam pojecia :O

sorry muszę przerwać ta wymianę zdań ale tyranie Posdro jest ciekawsze :P

bo ja sie da potyrac a mnie nie :P :P :P a ja musze leciec po mala anyway MILEGO WEEKENDU ALL 🖐️

Gość Ja tam wole być kobietą
Pani Marto jest pewne znane od lat przysłowie,które sprawdza się w zyciu "Krowa która duzo muczy mało mleka daje"

:O ja tam wole -----> rozumiem ze kroowki oporzadzasz panienko i chcialas sie tu z nami podzielic swoimi spostrzezeniami :O bo nie bardzo wiem do ktorej z powyzszych wypowiedzi przypiac badz tez przylatac twoja powyzsza NWPNWO wypocinke :O ale moze odpowiem ci rownie przyrodniczo : chowam się w paprociach i udaję kleszcza :classic_cool: :O thx podszywe, zwracam honor bo sie przydalo ;-)

Gość Pani Marto
jedyne co panią łaczy z kleszczami to ten stary wrosnięty w pani dupę kleszcz