Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peeling MIGDAŁOWY

peeling MIGDAŁOWY

Polecane posty

Gość peeling MIGDAŁOWY

miał ktos? ja zamierzam miec serie peelingow u dermatologa ..komu pomogly????? ja mam dosc wiele czerwonych plamek... a jesli chodzi o dziurki to ok 3 na policzkach.. czy jest sens?? bardzo mi zalezy na poprawie..mam jeszcze pojedyncze wypryski ale to juz nie jest to samo co bylo wczesniej ..a czytalam ze niby mozna robic ten peeling jak sie ma wypryski.. prosze o odp!! :)

Gość Na dziurki na pewno nie pomoże
nie ma się co oszukiwać.

Gość peeling MIGDAŁOWY
no dobrze ale dziurek mam mało chodzi mi głownie o plamki czerwone.. czekam na odp ..

Gość peeling MIGDAŁOWY
???

Gość peeling MIGDAŁOWY
??

Gość monka*
ja miałam kilka takich zabiegów w pewnym instytucie. Chciałam pozbyć się przebariweń i szczerze mówiąc mocno się zawiodłam. Jeden zabieg to koszt około 160zł, strasznie się to rozciągało w czasie aż w końcu się zraziłam i zrezygnowałam. Ale może byłam tylko wyjątkiem a Tobie to pomoże czego Ci życzę!!!!!

Gość peeling MIGDAŁOWY
:( uu .. a jak nasilone mialaś blizny?? i jak czesto robilas peeling?? ja mam zamiar robic co ok 10 dni z 5 peelingów..

Gość monka*
w moim przypadku było tak, że przerwy między peelingami ustalała lekarka. I było to tak średnio co miesiąc, plus tabletki i maści. Trwało to ponad rok. A te moje przebarwienia były znaczne, podobno trochę zbladły ale to nadal nie jest to!!!

Gość monka*
słyszałam o jakiś mocniejszym zabiegu na przebarwienia, koszt około 1600zł, i strasznie żałuję, że się wówczas na to nie zdecydowałam. Zapomniałam jak to się nazywa.... wiem tylko, że jakoś na "K".

Gość peeling MIGDAŁOWY
ehh... hmm a mialas dziurki czy tylko czerwone blizny? hmm ja mam najbardziej na brodzie ...i liczylam ze w ok 2 miesiace polepszy sie moj stan cery... kto jeszcze wie cos na ten temat??

Gość monka*
stan skóry zapewne się polepszy- i może w Twoim przypadku efekt będzie 100%! A ten inny zabieg o którym wspomniałam to chyba "kosmelan"

Gość peeling MIGDAŁOWY
no wlasnie duzzzo jest rpznych peelingow..i ja juz nie wiem co mam myslec... w glowe mozna dostac;(

Gość peeling MIGDAŁOWY
dlaczego liczysz ze moj bedzie 100 % a u Ciebie sie nie udalo..? az tak zle bylo z ta twarzycza Twoja? dziekuje za zainteresowanie :)

Gość monka*
no właśnie wcale nie myślałam, że jest ze mną aż tak źle, ale walczę już z tym czymś prawie dwa lata. Wypróbowałam już prawie wszystko a nadal mam to na buźce. Jak tylko słyszę, że jest coś co może mi pomóc - kupuję. Może w końcu kiedyś będę mogła wyjść z domu bez podkładu! Nigdy nie pomyslałabym, że tak trudno pozbyć się tych wstrętnych przebarwień!

Gość peeling MIGDAŁOWY
hmm no to troche mnie zalamalas...ja tez mam dosyc tego maskowania itd;( no ale gdzie masz te blizny i jakie??

Gość monka*
to nie sa blizny, albo są a ja się nie znam! To są czerwone plamki na policzku. I nie załamuj się mną, kazdy przypadek jest inny! Może po prostu mam takiego pecha a u Ciebie jeden zabieg i będzie po krzyku!!!!

Gość monka*
aha, ostatnio jestem na etapie testowania maseczek wybielających z alg, serum wybielającego i papki przeciwko wypryskom

Gość ja nie korzystalam ale
moja kolezanka owszem, jej siostra rowniez. jedna u ksometyczki, druga u dermatologa (czy z jego polecenia). wiem, ze roznily sie ceną. sisotra placila 60zl za jedna wizyte, kumpela 200zl (oczywiscie trzeba kilku). efekt? calkiem fajny, ale u obu po ok. 3 miesiacach nastapil taki wysyp ropnych bul, ze szkoda slow. wygladala to tragicznie, jakby ale byly pozadlone przez pszczoly... :o dluzej trwalo leczenie tego tradziku niz efekt po peeelingu.

Gość peeling MIGDAŁOWY
a moze nie byl to efekt po peelingu??? az dziwne zeby tak drastycznie odpowiedziala skora;/ przeraza mnie juz to wszystko.. to co lepiej siedziec z zalozonymi rekami i czekac az blizny same zejda.. ;/ ?ehhhhhhhhhh wie ktos cos jeszcze na ten temat..?????????

Gość ta prowokacja mi sie
robily wodstepie pol roku. u jednej i drugiej ten okropny tradzik wsykoczyl po ok 3 miesiacach. inna sprawa, zeto te same geny, wiec pewnie dlatego reaguja podobnie. no i fakt, ze ich tradzik i blizny po nim to nie lidziencze wysypy. caly czas sa pod opieka dermatologa.

Gość peeling MIGDAŁOWY
jaka prowokacja?

Gość peeling MIGDAŁOWY
ktos jeszcze sie wypowie??

Gość kwas migdałowy jest bardzo
łagodny więc peeling tez będzie miał łagodne efekty. Nikt jednak nie przewidzi jak podziała na twoją cerę. Jesli chcesz pewnych efektów to poczekaj do jesieni i zrób sobie peeling kwasem glikolowym. Jest ona bardzo mocny, skóra przez kilka dni jest brązowa i mocno się łuszczy, ale rezultaty za to będą lepsze. Coś za coś.

Gość peeling MIGDAŁOWY
moze jest tu ktos kto jest zadowolony z tego peelingu..??

Gość peeling MIGDAŁOWY
podnosze

Gość peeling MIGDAŁOWY
??

Gość esolaww
w lutym trzy zabiegi peelingu migdałowego kosztują 199 złotych. Istnieje również zakupu dodatkowego zabiegu mikrodermabrazji w cenie promocyjnej 60 złotych.

Gość wiolllka
Miałam bardzo fajną serię zabiegów w Instytucie New Look w Warszawie, bardzo miła i profesjonalna obsługa. Robiłam 6 zabiegów w odstępie dwutygodniowym. Pozbyłam się zaczerwień i przebarwień skóry, zmniejszyły się ślady po trądziku. Skóra jest oczyszczona i świeża. Ten peeling nadaje się do każdego rodzaju skóry, jest łagodny i można go zrobić nawet dwa razy w roku.

Gość edka643
Robiłam w Instytucie 4 zabiegi peelingu migdałowego. Też widzę efekty, robię co roku. Mam gładszą skórę, nie mam przebarwień, skóra jest jędrniejsza. Peeling migdałowy to jeden z najdelikatniejszych peelingów tego typu i pasuje do wielu rodzajów cery. Trzeba tylko pamiętać, że nie robi się go o każdej porze roku.

Gość gość
Akurat kwas migdałowy mozna stosować o kazdej porze roku, również latem.