Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peeling MIGDAŁOWY

peeling MIGDAŁOWY

Polecane posty

Gość gość
05.02.14 gość Dlaczego piszecie piling migdalowo-rozany skoro piling jest migdalowy, a na koniec nakładacie maseczke różaną??? I skąd ta kosmiczna cena? Lekka przesada placic za taki piling 320 zł, szczegolnie ze to nie jest piling medyczny bo ma stezenie 40%

Gość gość
Ja zrobiłam jeden zabieg kwasem glikolowym, zapłaciłam 160 zł 3 lata temu. przez 2 tyg. mialam super cerę, a potem...wysyp ropnych pryszczy. leczyłam twarz kilka miesięcy, zanim znikły blizny. Nigdy więcej! ja mam cerę tłustą i tradzikową, więc może dlatego tak sie stało.

Gość gość
mi się coś takiego nigdy nie zdarzyło a peeling już kilka razy robiłam w wellderm - zawsze w tym samym miejscu u tej samej pani :) jakoś nie mam zaufania do nieznanych mi miejsc więc jak już raz coś wybiorę to raczej się trzymam :)

Gość gość
a czy ten peeling pomoże też z drobnymi krostkami i niedoskonałościami skóry?

Gość gość
20.02.14 gość Tak może Ci pomóc, ale zależy jak wyglada Twoja cera. Mi akurat pomógł piling z kwasem pirogronowym, bo migdalowy był dla mnie zbyt delikatny, dostałam na tydzień przed zabiegiem krem z kwasami do używania wieczorem przed snem. Potem chodziłam co 10 dni na zabiegi. Mogę polecić salon w Poznaniu www.beautypremium.pl Możesz też tam kupić krem wysyłkowo.

Gość gość
jak najbardziej, właśnie po to jest- wygładza skórę i nadaje jej jędrności :) :)

Gość gość
peeling kwasem migdałowym miałam w saloniie w Krakowie Laime robiony uważam ze to najleszy zabieg na twarz jaki istniej, nie ma jakis potem czerwonych czy zluszczaniia skóry a efekt jest juz tego samego dnia

Gość gość
Ja tez bardzo sobie chwale ten zabieg, chodze w Krakowie do Black Pearl. Bardzo dobry salon i ceny tez maja przystępne.

Gość gość
Bardzo chwalę sobie peeling migdałowy Sole sempre Neoglis. Dopiero niedawno go odkryłam (przeprowadziłam się z Warszawy do Piaseczna i zmieniłam salon kosmetyczny na Enzo), ale na pewno niedługo go powtórzę! Delikatnie złuszcza skórę a po samym zabiegu pozostaje przyjemne uczucie czystości i świeżości :)

Gość gość
Ja za peeling migdałowy płaciłam 120 zł, z efektów byłam zadowolona. Robiłam w Krk w Black Pearl

Gość gość
Tez bylam na peelingu kwasem migdalowym w Black Pearl, zauwazylam zmniejszenie liczby i wielkosci zaskornikow. No i salon super :D

Gość gość
Ja tez robilam peeling w black pearl i jestem zadowolona, mam mniej niedoskonalosci.

Gość PamelkaZ
ja rowniez chodze do black parl. To najlepszy salon na swiecie. Uwielbiam go. Będę tam chodzic nawet jak zabiegi bedą od 500 zł w zwyż. Na urodę i poprawę nastroju nie będę sobie żałować :)

Gość gość
Pamelka, na szczescie nie zanosi sie na to, ze zabiegi w Black Pearl podrozeja, to porzadny salon, nie ma wygorowanych cen :)

Gość gość
ja robiłam w bytomskiej klinice Amaryllis , jestem bardzo zadowolona, skóra jest gładsza, nawilżona i promienniejsza, polecam :)

Gość gość
Mi peeling migdalowy w black pearl w krakowie bardzo pomógł :)