Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mary07

co myslicie o takich spodenkach

Polecane posty

Gość hgnc ujiruj
ale mowimy o tych jasnych ktore sa pzedmiotem auckji to przeciez one nie sa krotkie:O zastanawiam sie po jaka cholere w miniaturce jest zdjecie innych spodni:O w ogole to ci sie nie oplaca kupowac tych z A&F bo wygladaja jak zwykle jeansu obbciete i kazdy bedzie tak myslal:P

nie chodzi mi akurat o te konkretnie, chcialam tylko pokazać dlugosc. no bo są jak majtki prawie:p a mam lat 2 i dlugie szczuple nogi;p

Gość hgnc ujiruj
czyli mowisz o tych ciemnych ktorkich? moim zdaniem takie spodenki sa ok jesli -masz szczuple nogi -nie masz cellulitu -nie widac ci posladkow -do plaskich butow nie szpilek! zeby nie bylo tak kurewsko troche;)

Gość poszedlam w sina dal
i nogi masz pewnie troche przykrotkie :P

Gość hgnc ujiruj
w lecie jak jest cieplo takie spodenki + japonki, czemu nie:) ale juz nie szpilki i cekinowa bluzka:O ubrane na sportowo nie beda niesmaczne;)

nie 2 tylko 20 miaalo byc :P to to ze do szpilek to napewno wiem ze nie tylko czy nawet nie do szpilek nie beda ku..wskie ?hehe :D ale dylemat

Gość dzej zi
Zalezy gdzie chcesz w nich chodzic, w centrum duzego miasta chyba jednak nie bardzo...

Gość hgnc ujiruj
do japonek, tak troche na sportowo nie beda jesli nie bedda ci wystawaly poskladki:) tylko radze kupic w sklepie, nie na allegro bo wbrew pozorom nie kazde sa dobre. mierzylam duzo par zanim mi przypasowaly, bo albo sie wbijaly w cipke albo robilysie wory z tylu albo z przodu ale w koncu trfilam na takie ktore leza idealnie;) na allegro takich spodenek bym sie bala kupic

Gość hgnc ujiruj
wybacz literowki ;)

nie chce kupowac na allego :) dziekuje za rady

Gość hgnc ujiruj
i jka juz ubierasz takie spodenki to koszulke jakas bardziej zabudowana. np ze tylko ma duzy dekolt a nie na ramiaczkach+cale gole plecy ;)

Gość gatki są super
znaczy te ciemne bo jasne to jakieś gaciory. Rozumiem, że długość coś jak tu http://www.allegro.pl/item362633569__dm_swietne_bardzo_sexy_dzinsowe_szorty_r_m_l.html ? Młoda jesteś, możesz szaleć, na starość takich nie włożysz. Sama będąc piękna i młoda (khem :P) w takich pomykałam - ale raczej na wakacjach w górach czy nad morzem, do japonek, trampek, sandałów na korku, glanów. Do szpilek bym się nie odważyła.

Gość jestem szczupla i mala
a ja sobie cos w tym stylu kupilam, ale pewnie nawet ich nie zaloze :) za to fajnie w szafie wygladaja

Gość malutkaaaaaa
Atmosphere, Diva Fashion, Troll, Bershka, West One, Oasis, Sister Point i wiele innych... zapraszam na moje aukcje - markowe ciuszki i dodatki od złotówki http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php ?uid=6034775