Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lyliaaa44

aukcje internetowe

Polecane posty

hej, mam parę pytań.. (zainspirował mnie powtarzający się wątek Alle) 1. czy faktycznie lwia część zakupów przez internet to właśnie na Allegro? i czy Alle zaczęło być wiarygodniejsze od klasycznych sklepów online? 1a. jeśli tak, to w jaki sposób można zwiększyć wiarygodność sklepu online. Nie podam danych adresowych, bo przecież nie posiadam stacjonarnego sklepu, zaś wszystkie dane firmy dostępne są po zakupie. Tak wydaje mi się bezpieczniej.. 2. dlaczego przyjazne serwisy typu Swistak.pl, SUbasta etc, nie cieszą się popularnością? 2a. rozumiem, że na razie jest tam mniejszy wybór, bo i mniej sprzedawców, a mniej sprzedawców bo mniej użytkowników (czyli mniejszy zbyt). ale dlaczego??? przecież są to bezpłatne serwisy, więc i tańsze rzeczy niż na innych portalach.. a na aukcjach przeważnie szuka się okazji (cena&jakość) ..sic 2b przy czym jeszcze jedna dogodność, rejestracja - na Alle, żeby cokolwiek zrobić trzeba z tydz czekać na list z kodem. Ebay.pl rejestruje telefonicznie (od ręki), kartą kredytową, Swistak online... jak myślicie? broń Boże nie namawiam do bojkotu Alle, bo o dziwno tam na razie mam największą sprzedaż.. ale to mnie trochę dziwi..

Gość pomogęęęęęęęęęęęęęęęęęę
znacznie bardziej wolę allegro niż sklepy internetowe jakos szybciej się kupuje szybciej trwa, nie trzeba potwierdzać zakupu szybki czas realizacji bo duza konkurencja no i ogrom rzeczy w jednym miejscu kocham allegro :D

hihi, no dobrze ale czy aby na pewno taniej? przecież sprzedawca i tak przerzuca koszty operacyjne (prowizja, wystawienie etc) na klienta :/

Witajcie, podbiję temat bo znalazłam teraz w internecie informację o tym, że aukcje bedzie można prowadzić też na fejsbuku - jak dla mnie: ogromne ułatwienie bo czasami allegro nie ogarniałam a faktycznie wieluuu ludzi w ten właśnie sposób dokonuje zakupów. No to czekamy na allegro na fejsie ;)

Gość ghnfgnh
A slyszeliscie o aukcjach typu wymiana przedmiotu na przedmiot, anie przedmiot za kase ? Ja ostatnio natrafilem na ciekawy portal aukcyjny zobaczcie tutaj http://server.netsales.pl/z/16541/CD6816 Na poczatek dostajesz 200 punktow i wszystko jest w pelni darmowe. Napiszcie co o tym myslicie.

Gość ABCbielizny.pl
Tutaj nie mogę się zgodzić,kupowanie na allegro wcale nie jest szybsze od zakupów w sklepach internetowych. A przecież w sklepach jest o wiele bezpieczniej i mamy duży wybór różnych rzeczy,chociażby bielizny www.abcbielizny.pl

Dla produktów to tylko aukcje, jeśli natowmiast jesteś zainteresowana jakims promocyjnym manicure, pedicure to spróbuj portali zakupów grupowych, np. fastdeal.pl