Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjjsjsjsjsjs

postinor duo. błagam o pomoc...

Polecane posty

Gość kasjjsjsjsjsjs

czy krwawienie i plamienie po postinorze musi się pojawić czy nie koniecznie? i ile mogą trwać 'efekty uboczne' postinoru

mi sie raz nie pojawilo tylko dostalam normalnie pokres w dniu kiedy mialam dostac:D po lyknieciu czekalam dwa tygodnie i juz myslalam ze jestem w ciazy ale normalnie okres dostalam no chyba ze ten okres byl plamieniem ale nie wygladal:D:D:D

Gość ajsksjjhh
no właśnie zastanawiam się czy to plamienie ma być 'obowiązkowe' czy jest traktowane jako skutek uboczny.

wiesz ja też wziełam tydzień temu w piątek i byłam wtedy 3 dni po okresie ale i tak krwawiłam cały tydzień i musiałam chodzić z podpaską bo z tAmponem to nie wszystko wyleci teraz już mam jakieś plamnki ale ciągle coś leci wiesz nie wiem czy to normalne i sama sie denerwuje czy tabletki zadziałają wogóle:(:(

Gość oooootak se
nie kazda dziewczyna ma po postinorze plamienia , czekaj spokojnie na normalny okres , plamienia moga ale niemusza wystapic

Gość oooootak se
a w ile godzin po seksie wziełas pierwszą tabletke???

32 godziny po... to było tydzień temu zastanawiam sie czy se testu nie zrobić bo czytałam ze są takie nawet po 7 dniach...

albo 37 coś między tym przedziałem:) czytałam ze to dobrze a nawet lekarz mówił ze to nie jest późno znaczy ginekolig:P

Gość oooootak se
zakoffana , test jest najlepiej zrobic w dniu spodziewanej @, wczesniej robiony test moze dac nieprawdziwy wynik

Gość oooootak se
zakoffana , jezeli pierwszą tabletkę przyjęłas do 60 godzin po seksie to ZADZIAŁA NAPEWNO

Gość oooootak se
POSTINOR to do72h po... ale , powiem wam ze pierwsza tabletke nalezy przyjąc do 60 godziny , WTEDY ZADZIAŁA

no właśnie ją wziełam bo nie mogłabym znieść tej myśli ale wiesz czytałam ze one czasem zawodzą brałam je normalnie drugą po 12 godzinach... nawet nie byłam una konsultacjii u lekarza chłopak był wszystko za mnie załatwiał jest kochany i gdybymśmy wpadli to będzie ze mną ale dla mnie to koniec mojego zycia ..:(:( nie wiem czy mogę mieć pewność...

Gość oooootak se
zakoffana, nie zaszłas w ciaze , jezeli wziełas postinor to plemniki nie dostana sie do jajeczka bo postinor stworzył im niemożliwa do pokonania przeszkode , nie martw sie i w dniu okresu rano zrób test ciazowy