Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slada

KURZE ŁAPKI!!!

Polecane posty

Gość Slada

Hej mam 26 lat i zauważyłam, że mam więcej zmarszczek mimicznych wokół oczu. Nie są mocno widoczne, ale ja je widzę i boje sie co będzie później. Stosuje kremy pod oczy, dbam o te okolice, ale to nie pomaga. Czy macie dziewczyny jakieś sposoby na te zmarszczki. Błagam pomóżcie.

Gość Slada
czy tylko ja mam taki problem??

Gość to zależy
okulary przeciwsłoneczne, kontrola wzroku u okulisty kremy z filtrami pod oczy no i do pielęgnacji maseczka-płatki z kolagenem pod oczy, ma je w ofecie Dax Cosmetics

Gość krem z filtrem
Ja mam kurze lapki od liceum, a jestem w Twoim wieku. Taka moja uroda- usmiecham sie oczami. Jesli i Ty tak sie usmiechasz, to nic nie zdzialasz kremami. sugestia do okulisty i okulary przeciwsloneczne to dobra rada, Ja doloze swoja - kremy z filtrem blokujacym dostep slonca. Kremy przeciwzmarszczkoze nic nie pomoga - nie wierze w nie. Uzywam tylko kremow z wysokim filtrem i jestem bardzi zadowolona. Ponad 90 % zmarszczek to efekt slonca, opalania. zachecam Cie do stosowania kremow z mocnymi filtrami i nie uleganie modzie na mocna, letnia opalenizne. Moj krem, to z tych drozszych, krem-fluid Avene, filtr 50 (ok. 60 zł), a z tanszych moge Ci polecić Dermedic Sun Protect. Jest to co prawda emulsja, ale ja jej używam jako baze pod makijaż. Jej filtr to aż 60 http://www.sanusmarket.pl/dermedic-protect-ochronna-emulsja-opalania-filtrem-dermedic-p-6328.html Nie przejmuj sie kurzymi lapkami tak bardzo - nie dajmy sie zwariowac zmarszczkom;)

Gość Slada
dzięki dziewczyny, mam nadzieje że pomoże ten krem (nie wpadła bym na to sama) i te okulary, lepiej zapobiegać niż martwic sie na zapas:-), pozdrawiam

Gość krem z filtrem
Pewnie, że lepiej zapobiegać. Tylko niestety najczesciej jestesmy madre dopiero po szkodzie. Pozdrawiam!

Gość Malvineczka
Przepraszam najmocniej, ale używałam wielu super, które miały zlikwidować moje zmarszczki na twarzy i pod oczami - tak mam je tam. NIestety żadnej nie przyniósł pożądanego efektu. Wydałam tyle kasy, że to głowa mała ;-( Pieniądze wyrzucone w błoto. Człowiek uczy się na własnych błędach, a najlepiej na swoich... Na cudzych ciężko ;) ALE. Stwierdziłam, że "nie czas żałować róż" i wzięłam sprawy w swoje ręce. Poszłam do jednej z najlepszych klinik medycyny estetycznej w Polsce, która mieści się w Warszawie. Klinika doktor Beaty Dethloff to świetna marka sama w sobie. Nie dość, że pracujący tam lekarza znają się na swojej pracy to w samej klinice jest schludnie, czysto, atmosfera jest wyjątkowa, a zabiegi są robione na nowych urządzeniach - dopiero później się przekonałam jakie to jest ważne. Na moje zmarszczki doktor poleciła mi zabiegi z osoczy bogatopłytkowych. Po 4 zabiegach moja twarz wyglądała jak pupcia niemowlęcia. Zmarszczki zniknęły - to był główny cel. Same zabiegi nie bolały, a wręcz były przyjemne. Także kochane dziewczyny, polecam :)

Gość gość
Na kurze łapki najlepsze jest wypełnienie kwasem hialuronowym http://www.techderm.pl/ . Można ewentualnie zastosować botoks ale wtedy ryzykujemy opadającą powiekę. Z kwasem nie ma takich problemów, a efekt wcale nie jest gorszy.

Gość Aneta

Miałam kurze łapki pod oczami i bardzo dobrym zabiegiem na zlikwidownie ich okazał się laser frakcyjny emerge. Zabieg calkowicie bezpieczny , a bardzo ładnie mi równiez odmłodził skórę . Zabieg robiłam w Ego Med Spa w Krakowie ul. Grzegórzecka 67 C

https://ego-medspa.pl/

Gość Malwina

Dla mnie niesamowitym zabiegiem okazał się prinncess rich na pozbycie się kurzych łapek. Wczesniej stosowałam kremy ale to nie pomagało. Po tym zabiegu pozbyłam się ich na dobre. Zabieg robiłam w klinice i polecam MTT Estetica w Krakowie https://www.mttestetica.pl/

Gość Kieliszkowa

najlepszą opcja na kurze łapki jest po prostu wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym 🙂 ja tak zrobiłam i uważam że był to super pomysł. Poza tym patrzcie uważnie do jakeigo gabinetu trafiacie. I w ogóle jak wygląda higiena. U mnie lekarz stosował przy zabiegu specjalny zestaw Custom Pack od Restylane, gdzie dostałam między innymi czepek

ja wlasnie dlatego zdecydowałam się na Restylane Skinbooster i moje kurze łapki zostały zliwkidowane. A do tego skóra się stała taka delikatna i dobrze nawilżona. Także jestem bardzo zadowolona z rezultatu