Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona238657

jakie studia?? jestem po biol-chemie. farmacja??

Polecane posty

Gość ona238657

licze na 70% z bioli ... i na ok 90% z chemii .... do tego zdawalam angielski rozszerzony i licze na jakies ok 75% ....... myslalam nad farmacją ...... ale zastanawiam się tez nad biotechnologią .... doradzcie ... co lepiej studiowac, zeby nie miec pozniej problemów z pracą .. oraz zeby studia były ciekawe i w miare mozliwosci malo bioli o roslinach ....... ;-)

Gość Potwór z Loch Ness
Medycyna. Stomatologia.

Gość ona238657
studiujesz farmacje?? a co jest konkretnie?> bardzo ciezko jest przetrwac pierwszy rok? ;-) duży jest odsiew? ;D

Gość ona238657
niestety nie nadaję się na lekarza ..... ani na stomatologa też ....... nie czuję w sobie powołania ;)

Gość a który lekarz czuje
wszyscy lecą na kasę 🖐️

ciężko jest.nieraz płakałam nad książką.botanika, biologia, wszelkie rodzaje chemii .praktycznie sama pamięciówa .nie wiem jaki odsiew bo jeszcze się pierwszy rok nie zakończył.z botaniki wszelkie możliwe rośliny po łacinie. ale chcę być farmaceutką;-)

Gość ona238657
:( przestraszylaś mnie trochę ....... ale uwazasz, ze warto sie meczyc?? ..... wiesz .... ja w sumie od zawsze myslalam nad tą farmacją .. ale teraz jak juz przyszlo do decydowania się to mam wątpliwości ...... ehhh .... a co do lekarzy ... nie chcialabym byc lekarzem tylko dla kasy, więc po prostu nei chce nim być ;)

uważam że warto się męczyć:-) do nauki się można przyzwyczaić a uważam że zawód i wiedza zdobyta podczas dalszych lat studiów jest bardzo przydatna, ciekawa i użyteczna.no ale przez pierwsze 2 lata trzeba się uczyć głupot typu cała tablica mendelejewa wkuta na pamięć - trzeba było wszystko wiedzieć o każdym pierwiastku...brrrr

Gość ona238657
bardziej obawiam się biologii, bo to zawsze cięzko mi przychodzilo ...... dzięki za pomoc ;-)