Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minnie23

Dziewczyny da się schudnąć!!!

Polecane posty

Gość Minnie23

Dziewczyny da się schudnąć!!! da:) właśnie dziś weszłam na wagę i po 3 miesięczne diecie ważę 53 kg:)(mam 170 cm wzrostu)....a jeszcze zimą pod grubymi ubraniami kryłam 76 kg tłuszczyku... jestem jak nowonarodzona ..idzie lato a ja zakupiłam biikini i krótki topik w rozmiarze s:):) mój facet jest zachwycony...inni wodza za mna na ulicach wzrokiem;P przyjaciólki zazdroszczą... a ja najważniejsze czuje sie jak inna osoba:) Dziewczyny troszke samozaparcia- dla chcacego nic trudnego:)

Gość do Minnie23
no jasne,że się da..ale w taki krótki okres az tyle kg?? musialas sie chyba glodzic??

Gość AGUSKA1133
no to gratulacje! oby tylko nie dopadl Cie efekt jo-jo ;)

Gość Minnie23
Nie nie głodziłam się..ale rygorystcznie bywało...wczesniej sniadanie obiad ciezki tłusty na kolacje kanapki z bułka i majonezem...i chipsy do filmiku nocnego..i tyłek rósł:/ teraz pieczywo razowe...obiadek lekki..z kolacji i słodyczy zrezygnowalam...

Gość Minnie23
wlasnie Aguska tez sie tego boje..... chyba juz zawsze bede musiala sie pilnowac;)

Gość AGUSKA1133
jesli tak dalej bedziesz jadla to na pewno jo-jo Cie nie dopadnie. brawo!!!

Gość AGUSKA1133
ja jakos nie potrafie zrezygnowac ze slodyczy... ale na razie jakos mi to nie szkodzi :) az tak duzo ich nie jem..

Gość Minnie23
Aguśka..ja tez tak myslałam..wazylam 65 kg...i jakos jeszcze mi to nie przeszkadzało..gdy przekroczylam 70 poczulam sie jak slon... juz 3 razy sie zbieralam do odchudzania ale po 2 dniach rezygnowalam... teraz sie wreszcie udało:) Aguska ale po co masz sie odchudzac ..jesli wazysz prawidlowow..i piszesz,ze zle nie jest?:) Po prostu pilnuj wagi takiej jaka jest:)

To w myśl powiedzenia: \"śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem, a kolację oddaj wrogowi\" :D

Gość hnyuu
170 i 53 kg to szkielet! Wiem, bo sama tyle kiedyś ważyłam...

Gość Anesiaaa
Oczywiście, że się da!! Wystarczy się zmobilizować i jeśc mniej, a przede wszystkim zdrowo. Ja nie byłam gruba ale teraz mam figurkę o której zawsze marzyłam ! Byłam strasznym łasuchem,ale zmobilizowałam się i przez rok czasu wogole nie tknęłam słodyczy. Jadłam trochę mniej niz zwykle i po 18 wogóle nie jadłam. Nie wiem dokładnie ile zrzuciłam w ten sposob, ale figure mam cudną, zawsze taka chcialam mieć. Czuje sie baardzo atrakcyjna. Dziś tez ograniczam jedzenie, kontroluje sie, na słodycze pozwalam sobie baardzo rzadko i jest super. Warto się zdrowo odzywiać, do tego jakiś sport, rowerek, pływalnia od czasu do czasu i CZUJĘ ŻE ŻYJĘ !! Warto sie zmobilizować. Nie pozwólmy, by nasze popędy i pragnienia nami rządziły to my mamy je kontrolowac ! :)

Gość Minnie23
Rzeczywiscie fakt jestem teraz bardzo szczupła...ale u mnie to nie wyglada szkieletowato...mam przysłowiowe piersi(pelne b) i pupe;)

Gość Minnie23
Chcecie poznac prawdziwy sekret mojej diety? Otoz codziennie na sniadanie, obiad i kolacje zjadam swieze i cieplutkie k'lotzuszki prosto z mojej klaty. Oczywiscie moj ukochany Misio (moj maz znaczy sie ;)) dostarczal mi przez te wszystkie miesiace tego pysznego specjalu:) Nie zamienie tej diety na nic innego juz nigdy :classic_cool:

Gość Minnie23
bez podszywek prosze-zalosne;/

Gość Minnie23
Ciesze sie na prawde, ze schudlam, bo moj tate zagrozil juz, ze wrzuci mnie do parzalnika :O

Gość Minnie23
Wczesniej jak szlam ulica to ciagnal sie za mna sznur bezpanskich psow. Patrzyly sie te psy na mnie jak na baleron :O

Gość AGUSKA1133
moze wedlug bywalców Kafeterii bede uznana za wieloryba, ale mam 173cm, 63kg i jestem zadowolona z tego jak wygladam. Jesli robie cos dla siebie (sport, zdrowe odzywianie, masaze) to z mysla zeby lepiej wygladac i miec jedrniejsze cialo, a nie z mysla zeby schudnac :) dzieki za rade Minnie23 🌼

Gość Minnie23
Gadam sama ze soba, chyba jestem nienormalne :O:O

Gość AGUSKA1133
i zaczernij sie - zeby uniknac podszywów (hehe pewnie zaraz ktos sie podszyje pode mnie :) )

Gość AGUSKA1133
Minie dzieki twojej diecie skladajacej sie z k'lotzow poczuje sie jak gwiazda.

Gość Minnie23
Masz racje, sami debile tu siedza. Szkoda gadac :O

Gość AGUSKA1133
Zawijam sie w dywan i udaje nalesnik :classic_cool:

Gość AGUSKA1133
nudzi im sie to pisza glupoty, nie przejmuj sie ;)

Gość AGUSKA1133
niektóre wypowiedzi nawet mnie smiesza - tak jak ta z nalesnikiem :D:D:D

Gość AGUSKA1133
Podplywam kajakiem pod Westerplatte i udaje Schleswig-Holstein :classic_cool:

Gość AGUSKA1133
Ostentacyjnie chodze do wenerologa, zeby wszyscy mysleli, ze prowadze bogate zycie erotyczne :classic_cool:

Gość Minnie23
Nic mi wcale nie wisi. no moze 10cm penis ze stulejka, ale to mam od dziecinstwa.

Gość Minnie23
podszywami sie nie przejmuje- jeszcze poprawiaja mi nastrój:) skóra...hymmm jest w dobrym stanie cwicz zawodowo tenis wiec zawsze byla jedrna..solarium raz na jakis czas w zime lato natural sloneczko i balsamy..jest git:)

Gość AGUSKA1133
najwazniejsze to czuc sie dobrze we wlasnym ciele ;) ja do pracy jezdze rowerem i jestem jedyna! (wszyscy przyjezdzaja samochodami). Mam 5 km w jedna strone, patrza sie na mnie jak na dziwaka - a ja jestem z siebie dumna :P