Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskanaa

Powiedziałabyś swojemu facetowi, gdybyś go zdradziła ?

Polecane posty

pomyliłem się , pierworodny syn starego Forestera, Ridż, jest synem Masima

Gość do miłego blondyna
aaaa :D

Gość dsfds
"Po co Jemu ta wiedza nie wiem.." zeby wiedzial, czego mozna sie po tobie spodziewac ", bardzo żałuje i wiem, ze nie popełnie go drugi raz." zrobisz, znow sie nawalisz i pojdziesz na pieterko

Gość nfjtykfyvl
jesli wiesz ze to byl blad, chwila i zalujsz to nie mow. tzn ja bym nie powiedziala ale musialabym miec pewnosc ze nigdy sie o tym nie dowie od kogos.

dsfds ----> ale ja tego nie pochwalam, po prostu hipetetycznie rozpatrując tę sytuację, wybieram mniejsze zło (z dwojga złego rzecz jasna) nie zazdrościsz mu? No cóż, zawsze to jakaś odmiana, bo wielu wręcz przeciwnie :P ;)

Gość no to poznaliśmy płeć blondyna
bardzo miły blondyn to musi być kobieta, bo nie wierzę, zeby jakikolwiek meżczyzna był w stanie oglądać modę na sukces, ten amerykański szajs :-O to film tylko dla starych bab po 50 :-O

Gość Zatroskanaa
Po pierwsze nie byłam nawalona, wiedziałam co sie dzieje i byłam świadoma tego, co robie. POniosło mnie, nie wiem dlaczego. I bardzo tego żałuję.Ale potrafię przemyslec wszystko i nie popełnic drugi raz tego samego błędu. Wogóle mnie nie znasz, więc nic o mnie nie wiesz. A tym bardziej tego, czy drugi raz popełnię błąd.

Gość dsfds
do no to poznaliśmy płeć blondyna - slynny Tomek_1982 ogladal mode na sukces :D a ma 26 lat

Gość baba pijana dupa sprzedana
ciesz się że cie tam nie wyruchali w kilkoro bo i ak bywa na imprezkach :) według mnie jeszcze nie jeden facet zakisi ogura w twojej szparze, aki masz miękki charakter, chwila, nastrój, odpowiedni facet bo i jedziesz i nie zatrzymujesz się, znam takie lachony :D 🖐️

Gość Zatroskanaa
Kiedys mnie wzielo mnie czterech facetow na raz, ale bylam wtedy wolna.

dsfds, nie wierzę to może tylko stara baba oglądać :-O albo ktoś o psychice starej baby?!

Gość Zatroskanaa
Możecie sobie pisac co chcecie, mnie to wisi. Tutaj na poziomie widze porozmawiac nie można. Sami się wyrazacie jakbyście z burdelu byli :o Ja wiem że drugi raz to się nie zdarzy, bo na błędach sie ucze...

Gość Zatroskanaa
Już nawet podszywacze sie pojawili, żenada :o

Dlatego wlasnie kobiety trzeba trzymac krotko, nie pozwalac im nigdzie wychodzic. Brutalne ale prawdziwe.

Gość Zatroskanaa
Ale jak to sie mowi, do stu razy sztuka, wiec mam do wykorzystania jeszcze 99 :D

Gość powiedz mi
Zatroskana, ale już ci odpowiedziano. Mówieniem meżowi/facetowi tylko zrobisz mu krzywdę. jesli mnie mąż by zdradził i byłoby to raz, a nie stale to ja nie chcę wiedzieć o tym. Po co mi ta wiedza?

Gość Czarnula 18
"Po pierwsze nie byłam nawalona, wiedziałam co sie dzieje i byłam świadoma tego, co robie. POniosło mnie, nie wiem dlaczego. I bardzo tego żałuję.Ale potrafię przemyslec wszystko i nie popełnic drugi raz tego samego błędu. " Racjonalizacja, czwarty objaw utraty kontroli picia...miej się na baczności, to cieniutka linia... Jeśli jedna osoba mówi ci, że masz ogon to możesz nie uwierzyć, ale jak robi to więcej osób to obejrzyj się, czy przypadkiem go nie masz....

Gość Aannkkaa
Wy to musicie od razu wszystkich zbluzgać bo tak najłatwiej. Błądzić jest rzeczą ludzką. Dziewczyna popełniła błąd i go żałuje.Każdy z nas popełnia błędy, ale sztuką jest wyciągnąc wnioski na przyszłośc i po raz drugi błędu nie popełnić. I życzę Ci dobrze zatroskanaa, a prawdę zachowaj dla siebie. Wierzę że coś takiego juz Ci sięnie zdarzy. Ale naprawde zachowaj to dla siebie.

Gość a ten twój kochanek to co
nie przyjdzie do ciebie ju ż? nie zadzwoni? :)......wiesz jak jest, facet zaczął będzie chciał skończyć i znowu cie dopadnie na jakims strychu bidulko, najlepiej kup sobie pas cnoty bo samam do siebie nie mozesz mieć zaufania po tym co sie stało, wychodzisz z chaty zakładasz pas a klucz zostawiasz w domu

Gość jesssuu
co za ludzie, laska zadąła jedno pytanie a ci dokonuja psychoanaliza , najlepiej doradxcie jej żeby sie zapisała na AA

Gość Zatroskanaa
Przeprosił mnie za to, co sie stało, tak sie składa :o Żegnam i życze Wam Wy którzy nie popełniacie błędow abyście zawsze byli tacy nieskazitelni :o

Oj, bo facetowi nie pokazuje sie całej dupy! Teściowa mnie tego nauczyła:D

Gość Toggg
Czyli wniosek prosty, zdradzajmy partnerow i przemilczmy sprawe. :)

Źle zrobiłaś i dobrze o tym wiesz. Jeżeli jesteś pewna, że chcesz z nim być i że nigdy tego więcej nie powtórzysz to mu nie mów (tym bardziej, że seksu jako takiego nie było). Chociaż z drugiej strony to może zniszczyć zaufanie a ty możesz patrzeć na niego inaczej niż przed. Ja nie wiem co bym zrobiła bo ufam swojemu facetowi i mówię mu o wszystkim.

Gość Ja wam powieeeem
Sexu nie uprawiali, oboje po alkoholu , chwila zapomnienia,pomiziali sie facet po wszystkim Ja przeprosił. Ona ma teraz wyrzuty sumienia. Nie przesadzajcie, kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień. Co innnego perfidna zdrada a co innego taki incydent.

Gość my jej nie potepiamy
nikt w nia kamieniem nie rzuca, my tu wszyscy tacy ami a nawet gorsi :P, dla mnie zdrada to normalka, ten niepokój moralny tez jets fajny i dodaje smaku, takie cierpienie jak w filmach :P ale to poxniej mija i za ktoryms tam razem zdradzasz beztrosko tylko trzeba uważać żeby sie nie wydało :P co se macie dziewczyny żałować, raz się żyje :)

nic z tego żona moja to ogląda a ja jestem skazany, a że głuchy nie jestem to znam ten serial ze słyszenia

Serdeczne kondolencje - teraz rozumiem, że siedzisz na kafe :-O

Toggg--->>>nie zdradzajmy, ale też nie wpadajmy ze skrajności w skrajność. Nie bardzo jest się czym chwalić, więc po co?