Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gejzer27

przyszła żona jest brzydka, ale za to fajna

Polecane posty

Gość gejzer27

napiszecie, że to nie problem jeśli kocham to mam akceptować, ale zawsze miałem ładne dziewczyny, M mnie czymś zauroczyła, ma fajny charakter, ciekawą osobowość, ale nie należy do pięknych kobiet, za moimi plecami śmieją się, że gorszej za żonę to nie mogłem wybrać. jest wysoko, niemal wyższa ode mnie to mnie też trochę krępuje, jest przeciwieństwem mojego dotychczasowego ideału, wysoka, chuda, bez piersi i tyłeczka, w dodatku z twarzy jedynie uśmiech ma ładny, często myślę, że szkoda, że taka jej uroda, ale za to jest kochana,ma fajny charakter, tylko co będzie jak zaczniemy się po ślubie niedogadywać, a przestanie mnie kompletnie podniecać?

Gość No taaaa
A długo z nią jestes?

O Boże no... Zrobisz to co większość - znajdziesz sobie kochankę:-o

Gość gorszego problemu nie mogles
mieć ciole. Jeżeli zadajesz takie pytanie na kafe to znaczy ze nie dorosles do tego aby mieć zone i stworzyc z nią szczesliwą rodzine. Debil !!!

Gość zostaw dziewczyne w spokoju
zasluguje na kogos kto bedzie ja kochal za to jaka jest: jaki ma charakter i urode...jesli ja kochasz zrob to, daj jej spokoj prosze

Gość zapamietaj ze uroda mija
a charakter raczej nie !!!! jak ci nie pasuje weż sobie malowaną lale tipsiare a potem jak uroda zwiędnie a we łbie przeciąg to wymienisz na lepsz model...

Gość może tak to
przytyje trochę i będzie ok. A Ty bardziej liczysz się ze zdaniem innych niż swoim własnym ......

Gość No taaaa
Z czasem ludzie dostrzegają piękno w drugich osobach to piękno zewnętrzne jezeli nadal tego nie zauważyles .to lipa mysle ze rozstanie bedzie najlepszym sposobem , ewentualnie moze Ona zmieni sie troche dla ciebie, sa operacje plastyczne albo moze fryzura lub nowy image powodzenia

Gość kkkoooch
poszukaj ładnej i z fajnym charakterem.masz racje pozniej beda problemy , kłotnie a ona przestanie cie podniecac w jakikolwiek sposob

Gość drapnij sie może Ci ulzy
a Ty jesteś wogole glupi, co z tego ze moze jesteś ladny jak inteligencją nie grzeszysz. Może ona ma podobny problem i kolezanki za plecami też jej wspolczują Ciebie... Co z tego ze ladny jak płytki :O

Gość daaaddaaa
ślub bo jest fajna? człowieku ślub się bierze z osobą którą się kocha a nie dlatego że jest fajna jak już teraz masz wątpliwości to sobie daruj zrobisz tylko sobie i jej krzywdę