Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafiela 112

czy testy ciązowe oszukują? .QUICK VUE

Polecane posty

Gość rafiela 112

HEJ SPOZNIA MI SIE OKRES 10 DNI zrobiłam wczoraj rano test quick vue a dzis drugi quick vue i wyszło brak ciąży na nich , czy te testy mogły mnie okłamac?

Gość dla mnie to najlepszy test
wyluzuj kobieto! 10 dni po terminie to na bank ci test pokaze ciaze jak jest. skoro nie pokazał to sie uspokój, a okres przyjdzie sam. quick to dla mnie najlepszy test, zawsze go kupowałam i zawsze pokazywał zgodny wynik, a dodam ze kiedy to mi sie okres spoznil miesiac, zrobiłam multum tych testów i nigdy sie nie pomylił.

jeżeli 2 wychodzą negatywne to raczej wynik jest poprawny, testy się mylą, ale rzadko (zazwyczaj jak są robione za wcześnie)

Gość rafiela 112
aha dzieki dziewczynki za odp ale słyszałam cos o bobo tescie, dobry jest? niewiem czemu mi sie tak okres spoznia..

Gość pur blancca
ja tez mam pytanie czy testy sie mylą? ostatni sex był 10 tyg temu , zrobiłam 8 testów ciazowych , pierwszy w dniu @ a kolejne co kilka dni , a ostatni test kilka dni temu testy wyszły negatywne , robiłam je raniutko czy mimo tego moge obawiac sie ciazy?

Gość rafiela 112
no chyba zrobie test z krwi bete :(

Gość rafiela 112
pur blanca a okres mialas od ostatniego seksu? mi sie spoznia , zrobiłam 2 testy ale to nie daje pewnosci

zrób zrób;) pur blancca tak w Twoim przypadku zrobiłabym sobie test na obecność mózgu:o

Gość pur blancca
tak , mialam 2 okresy od czasu ostatniego sexu , a teraz mam trzeci okres , ale okres mozna miec w ciazy

pur blancca piszesz na wielu forach wciaz o tym samym.Moim zdaniem powinnas odwiedzic psychiatre!Masz jakaś manie!

"To nie jest taki typowy ani obfity okres, to raczej plamienia" chyba potrafisz odróżnić plamienia od okresu

pur blancca na kazdym jednym forum na ktorym piszesz podajesz te same linki do stron i te same chore argumenty!!!nic do ciebie nie dociera!!masz problem,owszem,ale z glowa!!!

Gość niuskia samba
quick vue jest najlepszy , mnie nigdy niezawiódł , zawsze wskazywał wynik zgodny z prawda p.o.l.e.c.a.m :)

Gość pur blancca
czy jestem w ciazy? ostatni raz to było 10 tyg temu uprawialam petting , nasienie znalazlo sie w okolicy wejscia do pochwy, zaczełam robic testy ciazowe, zrobiłam 8 testów ciazowych...:( wyszły negatywnie pierwszy test w dniu @ a ostatni kilka dni temu , testy robiłąm raniutko , czy mimo tego moge obawiac sie ciazy?

Gość sols
pur blanka o co ci wogóle chodzi???? to chcesz być czy nie a poza tym przez petting nie ma szans na ciaże a do tego jeszcze te okresy coś ty sobie uroniła w tej głowie ????? skocz do paychiatry

Gość pur blancca
sols - okres w ciazy mozna miec (google) a testy tez sie mylą przez petting mozna zajsc w ciaze bo plemniki sie poruszają ( w miejscu niestoja) poczytaj (google)

"plemniki się poruszają" no taaak przecież na następnej olimpiadzie wprowadzają konkurencję dla plemników bieg przez płotki na dystans 60metrów

Gość sols
pur blanka ty chyba jeses jakas nawiedzona a wiesz jak daleko by musiały wejść hihihih hyba ze im pomozesz okres zdaża sie bardzo rzadko,a w dodatku 8 testów zrobiłas to nie wiem jeszcze na co liczysz

Gość sols
a tak wogóle to chcesz być w ciąży czy nie????

Gość pur blancca
okres w ciazy zdarza sie czesto i nawet do 8 m-ca ciazy testy sie mylą:( rycze teraz

Gość pur blancca
boje sie ze jestem w ciazy , niechce:( rycze ciagle

Gość sols
dajże spokój przeciez 8 testów sie nie myli,mógł np.jeden być błędny ale nie 8

Gość szoriy
hahahaha dobre ;DD kup jeszcze 12 i bedziesz pewna ;PP lub poczekaj 8 miesiecy i zobaczysz czy bedziesz ;)

Gość kalina850
jesli spóźnia mi się okres 3tyg i robiłam test dzis ale nie porannym moczem i wyszedł negatywnie....to oznacza to że nie jestem w ciąży...?:(

Dziewczyny nie panikujcie, czasami są inne przyczyny przez które nie ma okresu, np: wyskoki poziom prolaktyny hormon który blokuje owulację i trzeba to leczyć i obniżyć go! Ja nie miałam 80 dni okresu i nie byłam w ciąży , wybrałam się od lekarza i powiedział że mam rozregulowane hormony i przepisał leki i wszystko do normy wróciło :) Więc jak macie wątpliwości to najlepiej iść do lekarza :) Pozdrawiam