inez... 0 Napisano Maj 16, 2008 hej.Obecnie jestem na diecie mż:),ale mam straszna ochote na cos pieczonego:)zna ktos moze jakis przepis na jakies bardzo malo kaloryczne ciasto?ktorego moglabym zjesc duzo;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Napisano Maj 16, 2008 biszkopt bez cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efrge Napisano Maj 16, 2008 marchewkowe ? coś tak kiedyś słyszałam, ale nie wiem..może lepiej jakieś ciastka dietetyczne bo takowe sa\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inez... 0 Napisano Maj 16, 2008 miumiuuu: myslisz ze mnie tym dobijesz?mylisz sie kochana..-->pisze a bo tylko kobieta mogla napisac cos takiego:D idz leczyc gdzie indziej swoje kompleksy i dla twojej wiadomosci wcale nie uwazam sie za grubasa.:) ojjjjjj:dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inez... 0 Napisano Maj 16, 2008 efrge: rowniez dziekuje,poszukam cos na ten temat:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ioppoiopiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Napisano Maj 16, 2008 suchary ???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze się pytasz Napisano Maj 16, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inez... 0 Napisano Maj 16, 2008 pytam,bo nie wiem;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miumiumiumiu Napisano Maj 16, 2008 hehehehe ty moze nie uwazasz sie za grubasa, ciekawe tylko co na to otoczenie, moze zapytaj grubasie po prostu co sadza na temat twojego wielkiego tylka??????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inez... 0 Napisano Maj 16, 2008 na pewno nie takie otoczenie,w ktorym ty sie znajdujesz.Juz mowilam idz leczyc swoje kompleksy gdzie indziej.Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karotka marcowa Napisano Maj 16, 2008 miumiumiumiu ale palant z ciebie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inez... 0 Napisano Maj 16, 2008 przeginasz.Nie chce cie tu pik pik pik,ale przyznam ze na zywo chetnie dalabym ci w buzke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat Nilu 0 Napisano Maj 16, 2008 Ja jak mam ochote na cos słodkiego to jem ciasto drozdzowe albo rogaliki drozdzowe z serem:) i jakos mi nie szkodza;) dobry jest tez batonik fitnes,polecam syty malo kalorii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inez... 0 Napisano Maj 16, 2008 dzikuje fitness czyli moze byc np. nestle cini minis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka gowniara a juz sie Napisano Maj 16, 2008 rzuca. piku piku powiadasz? idz sie dziecko wez za naukę a ine o tak poznej godzinie siedzisz na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat Nilu 0 Napisano Maj 16, 2008 Inez chodzi mi o takie batoniki fitnes,sztuka kosztuje ok 1,20zl,sa czekoladowe,truskawkowe i jak sie nie myle jogurtowe:) w jednym batoniku ok 80kal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat Nilu 0 Napisano Maj 16, 2008 O albo omlet,taki bez maki tylko roztrzepane jajko np z nisko słodzonym dzemem wisniwym:) jak zjesz na sniadanie cos takiego to napewno nie zaszkodzi to twojej diecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczyszczona_wkrótce 0 Napisano Maj 16, 2008 ''dzikuje fitness czyli moze byc np. nestle cini minis?'' jak fitness moze skojarzyc sie z cini minis?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inez... 0 Napisano Maj 16, 2008 juz wiem o jakie Ci chodzi:)dzieki.. ja na sniadanie jem z reguly razowa bulke z warzywami :) ale na podwieczorek:Dfajne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inez... 0 Napisano Maj 16, 2008 nie wiem jak mi sie to moglo skojarzyc;] sorx za literowke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polecam biszkopt Napisano Maj 17, 2008 z owocami i z galaretką: 100 gram ma jakieś 200-250 kcal.:) Chyba nie znajdzie się już mniej kalorycznego ciasta niż to.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lubię ciasteczka owsiane Napisano Maj 17, 2008 Są słodkie sycące a nie tuczą . Pozatym sama galaretka z owocami też jest ok. Niedługo będzie więcej słodziutkich owoców do galaretki mniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na ciepłe dni Napisano Maj 17, 2008 polecam na ochłodę jogurtowca :) 3 duże różne jogurty owocowe 0% 3 galaretki w smakach podobnych do jogurtów galaretki rozpuścić w połowie zalecanej wody - czyli w 1 szkl., a nie w 2 jak będą już chłodne i leciutko tężejące dodać do każdej jogurt salaterkę lub foremkę babkową (cudnie potem wygląda) ledwo co maznąć oliwą z oliwek i wlewać jogurt - albo warstwami, albo fantazyjnie na zmianę do lodówki i poczekać aż mocno stężeje po wyjęciu nakryć dużym talerzem i przekręcić - gotowe :) jakby nie chciało wyjść, to na moment zanurzyć foremkę w goracej wodzie, ale tylko na moment z galaretkami mieszam tez czasami śnieżki light zamiast jogurtów - wychodzi przepyszna, leciutka pianka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość galaretki owocowe Napisano Maj 17, 2008 pycha te pianki :) a sniezki light to ta bita smietana w proszku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tak jeśli masz Napisano Maj 17, 2008 ochotę na coś sodkiego, również polecam serniki na zimno z galaretką, oczywiscie jesli będziesz dodawać do nich mleka to najlepiej chudego, na spód mozesz dac herbatniki, sama bym teraz zjadala takiego z brzoskiwiami z puszki... ciastka owsiane to tez fajny pomysł, sa małe i mozna je jesc po troche a taki sernik to wypada szybko wrąbać bo to długo w lodówce nie moze stac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na ciepłe dni Napisano Maj 17, 2008 tak właśnie, śnieżka w proszku to taka namiastka bitej śmietany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość galaretki owocowe Napisano Maj 17, 2008 chyba sobie dzisiaj zrobie, bo mam galaretki truskawkowe i wisniowe :) jedno opakowanie sniezki starczy czy tez trzy jak jogurtu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inez... 0 Napisano Maj 17, 2008 dzieki:D skusze sie na ciasteczka owsiane:D i na pewno na jakiegos placka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 24, 2013 pyszny dietetyczny sernik! 140 kcal porcja :D http://dailystyle.pl/dietetyczny-sernik-przepis/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 25, 2013 ja sobie zrobie po nowym roku takie dietetyczne ciasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach