Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebastian2

Zakochałem się w dziewczynie, która jest w ciązy ! Co mam zrobic, wejdzcie

Polecane posty

Gość Sebastian2
Darujcie sobie komentarze o cipie. Mi zależy na Niej, na spędzaniu czasu z NIą, rozmowach z Nią a nie tylko na sexie . Poza tym znam wiele babek ktore po porodzie wygladaja rownie dobrze jak przed, wrocily do dawnej figury itp.

Gość kkkkkkkaaa
Dokładnie, dla niej ten bachor będzie zawsze najważniejszy a po porodzie długo nie będzie miała w głowie romansów, tylko karmienie i pieluchy.

Gość kkkkkkkaaa
No i piersi jej też zwisną od karmienia, będzie mieć rozstępy, zostanie jej brzuch i kilogramy.

23 lata i w pieluchy sie chcesz wdawac? Zyj, poznasz inna kobiete, bez dziecka. Teraz jestes pewno tylko zauroczony. I podstawowe pytanie, czy gdyby nie byla w ciazy, chcialaby Ciebie? Bo moze teraz chce, bo jestes jedynym facetem, ktory mimo wszystko jest nia zainteresowany.

Sebastian2, jak będzie miała Ciebie blisko to na pewno będzie się starała jak najszybciej powrócić do dawnej figury. :-))

Gość kkkkkkkaaa
Dokładnie, chłopie, otwórz oczy, kobiecie w ciąży daleko do romantycznych uniesień, czuje się źle. libido spada itd. Dziewczyna szuka frejera do roki ojca, tyle.

Gość Sebastian2
Kumpel mowi mi to samo. Dlatego postanowilem poradzic sie tutaj. Ale Ona sama powiedziała mi, że nie chce mnie w nic wciagać, że mam sie zastanowić. Nigdy do żadnej kobiety nie czulem tego, co do Niej

Gość pourquoi
jestescie okropni i okrutni. jak mozecie tak pisac o kobiecie? wiadro, przechodzony towar? jak mozecie psiac mlodemu mezczyznie takie rzeczy? nie pojmuje, jak w ogole mozna sie tak wyrazac. wy chyba naprawde nie macie serca. kobiety sa inne. dla was tylko swoje dziecko mozna kochac, cudze nie jest warte milosci. liczy sie tylko kasa i cialo kobiety. jak mozecie?

Gość Sebastian2
Garcinia tez tak sądze. I akurat to jak będzie wyglądać po ciązy mnie nie martwi.

Jeżeli naprawdę ją kochasz to dziecko nie bedzie przeszkodą. Nie jest ważne, kto spłodził, ale kto wychował... :)

Gość andale andale
podpisuje sie pod słowami pourquoi , żenujący jestescie, pustaki jedne !!! Sebastian widac żes odpowiedzialny człek, bo sie zastanawiasz poważnie a i wrażliwy wartościowy BEDZIESZ DOBRYM OJCEM nie słuchaj tych debili.

Gość andale andale
a wiadro to macie zamiast głowy

Gość PRAWDZIWY ROMEK
czlowieku, mi ci probujemy do rozsadku przemowic :o zostaw ja, niech znajdzie innego frajera. chccesz pracowac na cudzego bachora? pomysl logicznie, nie kieruj sie sercem. My jestesmy facetami, kierujemy sie rozsadkiem, nie sercem.

znam kilku mężczyzn, którzy wychowują nie swoje dzieci i są dobrymi ojcami i mężami. na pewno, dla każdej matki dziecko staje się najważniejsze z momentem porodu. tak nawet jest,kiedy kobieta jest z mężczyzną który jest ojcem jej dziecka. nic na to nie poradzimy, taka jest natura. i rzeczywiście w pierwszych miesiącach zycia dziecka kobieta mniej uwagi udziele facetowi. ale przecież nie musisz się ani z nią teraz żenić, ani od razu po porodzie.jezeli się zdecydujesz na ten związek na 100% to jak najwięcej jej ciepła dawaj i miłości. Z czasem pewnie się przyzwyczicie do tej sytuacji i będziecie wiedzieli co macie dalej robić.

Gość PRAWDZIWY ROMEK
chciala sie puszczac z palantem, to jej sprawa. Ty jestes mlody, takie decyzje sa dobre dla 40 latkow, ktorzy maja male szanse na znalezienie kobiety bez dziecka.

PRAWDZIWY ROMEK! jak na razie to widać, że nie kierujecie się rozsądkiem tylko swoim kutasem!!sory, ale tak wynika z tych bzdur co piszecie NORMALNEMU FACETOWI!!!!

Gość andale andale
a co to dziecko to koniec świata ?? Wychowa sie ! A skoro dziewczyne kochasz , to dlaczego masz rezygnowac z miłości ? Wiesz co Jej pewnie tez jest bardzo cięzko, skoro coś tez poczuła do Ciebie. Napewno boi się bardziej niż Ty. A dziecko to wielkie szczęście i pociecha, zobaczysz ! Może poczekaj az się urodzi, wtedy zobaczysz, podejmiesz decyzje. Teraz pozostańcie przyjaciolmi.

Gość pourquoi
wlasnie, przeciez nikt o slubie nie mowi wiec to nie jest kwestia szukania ojca na sile zreszta uwazam, ze branie slubu tylko z powodu ciazy to glupota

Gość PRAWDZIWY ROMEK
nie pisz mi o kutasie :D bo to nie ja pisalem o wiadrach zamiast cipy. Chodzi mi o cos zupelnie innego

Sebastian2, życzę Ci z całego serca szczęścia :) bądź cierpliwy, a na pewno będzie tak jak trzeba

Prawdziwy związek to taki, w którym najważniejsi są dla siebie \"on i ona\". Jeśli mają dzieci - zajmują się nimi, opiekują, wychowują, ale dla siebie najważniejsi są oni, nie dzieci - w Twoim przypadku nigdy tak nie będzie, na codzień nie będziesz tego odczuwał, będzie super. Ale w sytuacjach kryzysowych dziewczyna na pewno da Ci odczuć (nawet nie dosłownie), że jednak jesteś \"tym trzecim\" w rodzinie (rodzinie?). Nie zwracaj uwagi na wpisy o wiadrach, rozstępach itp. To nie będzie najważniejsze - zresztą można spokojnie powrócić do \"stanu\" sprzed ciąży. Ale najważniejsze będzie co innego - to co napisałem wyżej. A ty będziesz kolejnym gościem, który potwierdzi fakt, że kobiety kogoś innego wolą za biologicznych ojców swoich dzieci, a kogoś innego do ich wychowania (oczywiście nie wszystkie). Zasilisz szeregi tych, którzy są wystarczająco dobrzy, aby łozyć kasę na wychowanie, ale nie wystarczająco dobrzy, aby rozpowszechniać swoje geny. I nawet jak teraz stwierdzisz, że to nieistotne, to za 10-20 lat, patrząc na to dorastające dziecko, ta myśl cię pożre od środka. A wtedy może być deczko za późno.

PRAWDZIWY ROMEK. wybacz jeżeli uraziłam, ale prawda jest taka, ze źle jest wtedy, jeżeli kobieta się puszcza, jak Ty to napisałeś, z każdym innym, a ciebie omija. każdy facet chce miec kobiete wyłącznie dla siebie. jak była z innym, to już się puszcza

Gość andale andale
Ja pierdziele faceci to jednak naprawdę myślą fiutem :o Ta teoria znalażła potwierdzenie doskonałe na tym topiku :o

Gość Sebastian2
Wiem ale raczej pisał tu o tym nie będę :o i dziękuję Garcinia

Proszę bardzo!!!!!życzę szczęścia!!! wiele rodzin wychowuje adoptowane dzieci i nie myśli o tym, że to dziecko zrobił i urodził ktoś inny, a kochają je takie jakie one są, jak swoje!!

Gość pourquoi
heyjoe podał przynajmniej jakieś argumenty, opisał sytuację na poziomie, nie to co niektórzy też uważam, że dla kobiety powinien być ważniejszy partner a nie dziecko, tak i dla mężczyzny kobieta a nie dziecko bo wtedy nie zbuduje się właściwych relacji fundamentem musi być miłość między dwojgiem ludzi, na tym można budować resztę (miłość nie w pojęciu samego uczucia ale w znacznie szerszym znaczeniu - zaufanie, szacunek itd.) to, ze nie jest to jego biologiczne dziecko, nie musi wykluczać takiej miłości

Gość Faceci to idioci
Faceci nie róbcie tu z siebie idiotów większych niż jesteście :o Bo przez Jacka dajmy na to czy tam Jarka trace szacunek do gatunku męzcyzzn. Mam nadzieje, ze istnieja jeszcze tacy co nie myslą o kobiecie wyłącznie jako o "cipie" i "towarze przechodzonym lub nie"

mi się wydaje, że tu piszą ludzie, którzy nie mają dzieci, dlatego nie wiedzą jak to wszystko wygląda w praktyce. miłość kobiety do mężczyzny i matki do dziecka to są dwie różne rzeczy. kobieta dziecko rodzi i dlatego to jest najcenniejsze co jest w jej życiu. a kochany mężczyzna to też najcenniejsze.. najcenniejszy mężczyzna ze wszystkich pozostałych mężczyzn na ziemi. i w dużej mierze zależy od samego faceta, czy on tym mężczyzną zpostanie