luiza-pedron 0 Napisano Maj 17, 2008 No to tak ...od stycznia 2008 roku zaczełam sie odchudzać...jadłam mało a praktycznie nic czasami 1 jogurt dzinnie i to wszystko albo pomidor dziennie :( wiem ze to głupota ale to nie koniec mojego nieodpowiedzialnego zachowania oczywiście ni poszłam do ginekologa bo po co Brak Okresu uznałam nawet za wygodna sprawę tylko ze mamy juz maj a ja go dalej nie mam przedwczoraj współżyłam z chłopakiem troszke zsuneła nam sie prezerwatywa i boje sie ze mogę zajść w ciąże chociaż czy to możliwe jak nie miałam okresu przez tak długi czas??? do ginekologa pojsc nie mogę wcześniej niż w poniedziałek a w poniedziałek to już będzie po 72 godzinach....boje sie strasznie i dziwie sie ze mając 19 lat można sie tak zachowywać...pomóżcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Maj 17, 2008 chyba nie masz co sie martwic, nie majac okresu nie sadze ze masz owulacje i tym zaczelabym sie na Twoim miejscu wlasnie martwic....dobrze,ze idziesz do gina, masz kompletnie rozwalona gos hormonalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luiza-pedron 0 Napisano Maj 17, 2008 małolepsza dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luiza-pedron 0 Napisano Maj 17, 2008 małolepsza dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach